Apple sjednocuje názvy. Letos přijde iPhone s přídomkem „Pro“

V podstatě za měsíc a pár týdnů budou představeny nové iPhony. Zatímco o mnohých detailech se ještě spekuluje, už nyní známe název jednoho z modelů.

Apple se po loňských názvech zřejmě zamyslel a hodlá sjednotit názvy ve svém produktovém portfoliu. A tak, jako máme například iPad a iPad Pro, anebo iMac a iMac Pro, bude jeden z nových iPhonů nést také přídomek „Pro“.

Informaci zveřejnil twitterový účet CoinX. Samozřejmě, že podobných úniků ze „zaručených“ zdrojů čtete mnoho. Co je ale na CoinX zvláštní je, že tweetuje velmi málo, a hlavně má dosud 100% úspěšnost. Což se o jiných zdrojích říct nedá a už vůbec ne o mnohých analyticích.

[HTML1]

iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 R?

Jako příklad můžeme uvést jeho přesné odhalení jmen iPhonů v roce 2018. Dalším úspěchem bylo správné předpovězené o odstranění sluchátkového konektoru na iPadech Pro 2018. A tak by se dalo pokračovat.

Očekávaná podoba iPhone 11

Jisté je, že se letos opět dočkáme tří iPhonů a jeden z nich ponese v názvu přídomek Pro. Dle anonymního zdroje serveru MacRumors to bude právě ten, který má čtvercový výstupek na kamerky fotoaparátu. Informaci původně nechtěli zveřejnit, jelikož se jim název iPhone 11 Pro nezdál moc pravděpodobný. Tweet od CoinX však mění situaci.

Co myslíte, selže poprvé CoinX anebo půjde o další trefu do černého?

Zdroj: MacRumors