SuperApple Magazín 4/2019: vše o nových systémech, bezpečnosti i HomeKitu

Čtvrté číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2019 přináší podrobné seznámení se všemi jarními novinkami Applu. Dozvíte se, co vše přinesou nové operační systémy macOS Catalina, iOS 13 i iPad OS 13. Povíme vám, jaké jsou naše zkušenosti s novými MacBooky Pro, jak funguje oficiální Apple TV aplikace v televizích od Samsungu i jak proměnit vaše stávající auto v chytré.

S chytrou domácností to již zkoušela spousta výroců a všichni to dělali špatně. Tedy alespoň podle mínění Applu, který se však rozhodl všem ukázat, jak má taková ukázková integrace vypadat. A na svět přišel HomeKit, kterému se věnujeme v hlavním tématu tohoto čísla. 

Zajímají vás aktuální trendy v mobilní elektronice? Nás také a někdy máme pocit, že se ostatní výrobci zbláznili – umíte si představit, že by TouchBar měl podobu čtrnáctipalcového displeje? Někteří výrobci ano. Pojďte se podívat, co tyto koncepty budoucnosti nabízejí.

Mimo herních recenzí, testů aplikací a tradiční rozsáhlé fotografické přílohy vám také poradíme, jak být na internetu zcela v bezpečí, a to nejen při vašich prázdninových cestách.

A nejen to, všech dvaadevadesát stran časopisu je plných zajímavého a původního obsahu, témat a textů, které jinde nenajdete.

Kde najdete tištěný časopis
Kde najdete elektronický časopis

Tip: Chcete si časopis předplatit? Pak se jděte podívat sem.