Přichází nový YouTube kanál Apple TV s trailery a dalším obsahem

Apple se chystá na spuštění své vlastní videostreamovací služby. Mezitím bez velkého ohlášení spustil nový samostatný YouTube kanál Apple TV.

Nový kanál Apple TV je na světě chvíli a pomalu překročil hranici 10 tisíc odběratelů a dále roste. Apple jej patrně chce primárně využít k propagaci Apple TV+. Nabízí tedy primárně rozhovory s hosty a herci připravovaných seriálů, trailery filmů, klipy a další podobný obsah.

Kanál se však nesoustředí pouze na vlastní tvorbu Applu, ale promuje například seriály Game of Thrones, On the Basis of Sex, The Secret Life of Pets 2 anebo Star Wars.

V seznamu videií naleznete také ukázky na snad všechny epizody seriálu Carpool Karaoke. Úvodní stránce pak vévodí hlavní upoutávka na Apple TV+, tak jak byla odvysílána na březnové Keynote zaměřené na služby.

Nový YouTube kanál Apple TV

Příprava na oddělení z iTunes

Po větším prozkoumání kanálu zjistíte, že se v něm příliš exkluzivního obsahu nenachází. Navíc mnoho z různých ukázek a klipů naleznete v iTunes. Otázkou tedy zůstává, zdali se Apple pomalu nepřipravuje i na ono odhalené rozdělení iTunes a obsah postupně přesouvá na jiná média.

Vývojáři už navíc mají k dispozici betaverzi nové aplikace TV, která sama o sobě bude zahrnovat veškerý obsah ke streamování včetně bonusových materiálů, jenž vidíme na tomto kanálu.

Nový YouTube kanál Apple TV naleznete zde.

V iOS 13 se možná dočkáme podpory myši v sekci Zpřístupnění

Zdroj: 9to5Mac