SuperApple Účtenkovka: vyhrajte iPhone XR, drona i slevy pro každého

Na účtenky se v poslední době hodně hraje. A tak by vaše účtenky zajímaly i nás. Ale nebojte se, nejde nám o vaše FIKy a KBPy a rozhodně za to na vás naši nezakleknou. Naopak, můžete za ně dostat nejen iPhone XR, ale i jiné zajímavé ceny a slevy.

Jak můžu soutěžit?

Je to jednoduché: zakupte si aktuální tištěné vydání časopisu SuperApple Magazín v některém z novinových stánků ve svém okolí (jejich seznam najdete zde) nebo u některého z našich partnerů (najdete je zde). Poté nám fotku této účtenky (kódy pro daňovou správu můžete zakrýt, ty skutečně vidět nepotřebujeme) i s částí obálky tohoto časopisu zašlete na email janecek@superapple.cz s předmětem Účtenkovka.

O co soutěžíme?

Jeden z účastníků soutěže vyhraje zbrusu nový mobilní telefon Apple iPhone XR ve variantě 64 GB, pro další pak máme nachystánu akční kameru GoPro Hero 5 Black a také programovatelný dron DJI Tello.

Mimo toho padesát  z vás získá bezpečnostní kartu Blokarta, která spolehlivě ochrání vaše bezkontaktní platební karty před nechtěným zaplacením či čtením citlivých dat (více o tomto produktu najdete zde).

A všichni účastníci naší SuperApple účtenkovky obdrží deset procent slevu od webového obchodu SuperVěci.cz, který je partnerem této soutěže a poskytl i hlavní ceny.

Jako speciální cenu pak nabízíme pět elektronických předplatných těm z vás, kteří zmíní tuto soutěž na sociálních sítích.

Do kdy soutěž trvá?

Poslední den soutěže je 1. 3. 2019, v následujícím týdnu budou také vylosováni hlavní výherci a zveřejněni zde na SuperApple.cz

A co když už časopis mám?

Jestli jste předplatitelem tištěného časopisu, pak jste automaticky v soutěži o další ceny v pořadí mimo hlavní ceny – tedy jak o akční kameru, tak i o bezpečnostní karty, drona i slevy. Jen nám v tom případě pošlete email z adresy, kterou máte vedenu u vašeho předplatného (abychom vás spárovali správně) s předmětem Účtenkovka – předplatitel s přihláškou do soutěže (kvůli GPDR vás nemůžeme zařadit do soutěže a kontaktovat přímo jen na základě vašich předplatitelských údajů).

Pokud jste si již aktuální číslo zakoupili v našem redakční e-shopu, pak jste v soutěži automaticky i vy! Vážíme si všech našich čtenářů.

Pokud jste si již aktuální číslo časopisu SuperApple Magazín koupili a účtenku zahodili, nevadí, máme pro vás řešení: vyfoťte svůj časopis a fotku umístěte na některou ze sociálních síti s odkazem na tento článek a s hashtagem #superappleuctenkovka (a pokud nám na soutěžní emailovou adresu zveřejněnou výše pošlete i screenshot, nic tím napokazíte a uděláte nám opravdu radost).

A jestli chcete vyhrát i něco jiného? Podívejte se třeba k přátelům z iPure: aktuálně nabízejí i svoji vlastní soutěž pro nové předplatitele.