iPhone SE opět ve výprodeji Apple Online Store

Apple očividně aktivně vyprodává všechny zásoby modelu iPhone SE. V americkém Apple Online Store se totiž v sekci „Clearance Products“ objevil znovu k dispozici.

Tak jako o víkendu i nyní se dostává iPhone SE do výprodeje Apple Online Store v patřičné sekci „Clearance Products“. Jde o nerozbalené nové kusy, které Apple patrně vždy odváží ze skladů svých kamenných prodejen Apple Store.

Nová vlna výprodeje začala včera (středa) 23. 01. a k dispozici (odkaz do Store zde) jsou po krátké chvíli už jenom stříbrné a zlaté modely. Černý a růžový je zcela vyprodán. Oba dostupné modely jsou k odeslání do dvou dnů od objednávky.

Cena je stejná jako o víkendu. Za kapacitu 32 GB zaplatíte 249 USD (v přepočtu zhruba 5 600 Kč) a větší model 128 GB model koupíte pak o 50 USD dráže, tedy 299 USD (okolo 6 750 Kč).

iPhone SE opět v nabídce Apple Online Store

Model iPhone SE byl uveden v březnu 2016 a těšil se velké oblíbenosti. Hardwarovou výbavou s čipem Apple A9, Touch ID nebo 12 Mpix si stál dobře i oproti vlajkovým lodím Applu. Navíc nabízel kompaktní tělo a 4“ displej po vzoru iPhone 5.

V loňském roce (2018) se spekulovalo o nástupci v podobě iPhone SE 2. Veškeré předpovědi v půlce roku rozptýlil známý a úspěšný analytik Ming-Chi Kuo a posléze i další. Model iPhone SE tak bude zřejmě poslední zástupce malých smartphonů Applu.

Nové MacBooky Pro začínají trápit problémy s obrazovkami