Barvy iPhone Xc (Xr) nepřímo potvrzeny – unikly sloty na SIM kartu

Ani v den Apple Keynote neutichají vody a na světlo světa se dostaly další informace o nových iPhonech. Tentokrát se týkají levnějších iPhone Xc (některé zdroje uvádí Xr) a jejich slotů na SIM karty. Ty totiž unikly dokonce v několika barevných provedeních a nepřímo tak potvrzují větší výběr barev pro nový model.

Dnes očekáváme, že Apple představí celkem tři modely nových iPhonů – iPhone Xs jako nástupce iPhone X, iPhone Xs Plus (některé zdroje uvádí Max)  s 6,5“ obrazovkou a 6,1“ LCD model označovaný jako iPhone Xc (nebo Xr).

Poslední jmenovaný by měl být dostupný ve více barvách podobně jako kdysi iPhone 5c. Celou dobu se spekulovalo proč, ale nakonec se na Weibo objevily sloty na SIM kartu v různých barvách nepřímo potvrzující odhady předních analytiků Ming-Chi Kuo a Marka Gurmana.

Dočkat bychom se tedy mohli Space Gray (vesmírně šedé), Silver (stříbrné), Red (červené), Blue (modré) a Brown (hnědé). Média uváděla ještě více barevných možností, avšak zdá se, že Apple výběr zúžil a divoké varianty jako silně / slabě oranžová asi nabízet nebude.

Dosud není jasné, zdali bude iPhone Xc podporovat Dual SIM. Zdroje přímo z interní prezentace čínského operátora hovoří, že minimálně jeden z nových iPhonů tuto funkci bude umět. Avšak nevíme, zdali půjde o funkci standardního modelu, nebo čínské verze, případně jestli půjde o kombinaci dvou fyzických SIM anebo Apple SIM + fyzická SIM.

Uvidíme už dnes v 19 hodin díky přímému přenosu z centrály Applu.

Zdroje 9to5Mac, MacRumors