Devatero hor, devatero řek, devatero prodejen iWant

Není to jen pohádka. Na Andělu otevíráme již devátou prodejnu iWant, a budeme moc rádi, když se k nám přidáte. U nás v iWantu máme pro strach uděláno a nějaké pověry se jen tak nezalekneme. Slavnostní otevření jsme proto naplánovali na pátek 13. dubna.

Abychom osudovou třináctku propojili rovnou třikrát, otvíračku jsme naplánovali na 13:00 a připravili jsme slevy 13 % na všechny produkty. Devátou prodejnu otevřeme v obchodním centru Nový Smíchov a celou akcí vás provede moderátor Bob Švarc. Každou otvíračku si užíváme naplno a i zde se můžete těšit i na speciální hosty, akce a slosování o ceny.

A kde nás najdete? Jak již bylo řečeno, naším novým útočištěm se stane OC Nový Smíchov, najdete nás vpravo kousek od hlavního vchodu, hned za prodejnou Flying Tiger.

V pátek třináctého nalepíme na vybrané produkty speciální cenovky. Nový iPhone SE si můžete koupit za sníženou cenu 7 990,- a iPhone 7 32 GB je pro vás připraven jen za 13 490 korun. Pokud se poohlížíte po novém počítači, stavte se pro MacBook Air 128 GB za 20 990,- nebo MacBook Pro 128 GB jen za 29 990,-. Na vše ostatní je připravena sleva 13 %.

A protože je pro nás třináctka skutečně šťastným číslem, ze samé radosti jsme přichystali i slosování o úžasné ceny. Když u nás nakoupíte, automaticky se zařadíte do slosování. Jeden šťastný nakupující může vyhrát víkendový zájezd do Londýna pro dvě osoby.

Když se navíc vyfotíte v našem foto koutku, zařadíte se do slosování o další cenu! Tou jsou nové Apple Watch. Nic jste nevyhráli? Neklesejte na mysli, pro prvních sto nakupujících zákazníků máme připravený stylový dárek.

Přijďte s námi na Anděl oslavit náš (ne)šťastný den!
Už se na vás těšíme, Váš iWant tým.