Indicie ohledně iPhone X ve zlatavé barvě

Už předtím, než byl iPhone X oficiálně odhalen se spekulovalo o možných barevných variantách. Mnoho z nich naznačovalo i takzvaný „blush gold“ model, který však nakonec nepřišel a Apple představil pouze stříbrnou a vesmírně šedou.  

Nové zprávy ale hovoří o tom, že bychom se blush gold iPhone X přeci jen mohli dočkat. Jeden ze známých informátorů ohledně připravovaných Apple produktů Benjamin Geskin na svém twitteru naznačil určité indicie. Podle něj totiž započala výroba nového jablečného smartphone s Face ID a výrobním označením D21A

Geskin byl jeden z prvních, kdo odhalili přesnou podobu iPhone X. Na druhou stranu jeho odhady se ne vždy potvrdily, takže rozhodně nemá stoprocentní úspěšnost ve svých předpovědích.

Známý analytik firmy KGI Ming-Chi Kuo od zářijového uvedení naopak zlatou barvu nijak nerozebíral. Dokonce současné dohady tvrdí, že výroba iPhone X na konci léta zcela skončí a nahradí jej nové modely uvedené v září letošního roku.

Ačkoli je tedy možné, že se dočkáme speciální barevné edice, jako byl například loňský iPhone 7 a 7 Plus PRODUCT (RED), nemusí toto jaro také přijít vůbec žádná nová barevná varianta.

Teoreticky vzato bychom mohli být moudřejší po blížící se Keynote, která začne v 17 hodin našeho času v úterý 27 března.

Zdroj 9to5Mac