Právě vyšel nový SuperApple Magazín se spoustou skvělého čtení

Šesté číslo časopisu SuperApple Magazín v roce 2016, vydání Listopad – prosinec 2016, vychází ve středu 9. listopadu a jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení o společnosti Apple a jejích produktech.

sam_titul_2016_11-12_72Hlavním tématem tohoto čísla je chytrá domácnost pod taktovkou systéum Home Kit, který je v podobě aplikace Domov pevnou součástí operačního systému iOS 10. Dozvíte se, jak předělat svou domácnost na chytrou i jak svépomocí naučit s aplikací Domov komunikovat starší prvky, které Home Kit nepodporují.

Důkladnému testu jsme podrobily nejnovější přírůstky do rodiny telefonů iPhone. Jak nový iPhone 7, tak i jeho větší sourozenec iPhone 7 Plus neušel našemu náročnému testování a na celkem osmi stranách se dozvíte vše, o vás o těchto telefonech zajímá.

V druhém velkém tématu čísla se věnujeme privátnímu cloudu. Podíváme se, jaké máme možnosti, pokud nechceme svá data svěřovat někomu cizímu a jaké výhody získáme tím, že si je necháme při sobě.

Nemalou část obsah pak tvoří také recenze zajímavých doplňků jak pro iPady či iPhony, tak i pro stolní či přenosné Macy. A tolik oblíbená fotografická sekce dostává v tomto čísle více prostoru, než doposud. Nezapomínáme ani na tradiční čtenářskou poradnu či tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Ostatně prolistujte si celým časopisem (interaktivní listování vyžaduje Flash):

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran

sam062016_vzor_01sam062016_vzor_04 sam062016_vzor_05 sam062016_vzor_07 sam062016_vzor_08 sam062016_vzor_09