Chcete EXKLUZIVNĚ “iPhone 7″ již dnes? Koupit si jej může každý

V posledních dnech se vám nejrůznější webové stránky snažili přesvědčit, že právě ony mají k exkluzivně k dispozici model nového iPhonu 7. Ale už vám neřeknout, že tuto „exkluzivitu“ můžete mít doma i vy a za pár korun.

Vlastní model – nebo chcete-li maketu – připravovaných mobilních telefonů iPhone 7 může mít doma kdokoli z vás. Jak? Jednoduše se ji koupíte přes internet. Úplně stejně, jako si ji koupili všichni ti, kteří vás tahali za nos s řečmi o exkluzivitách a uniklých prototypech.

Jenže co lze koupit a jde o skutečně uniknuté nové iPhony? Ani omylem.

Vše vzniklo velmi jednoduše. Čínští výrobci jsou velmi přizpůsobiví a poté, co se začaly objevovat první rendery možného vzhledu (a údajný technický popis pro výrobce příslušenství), nelenili ani vteřinu. Nastartovali své stroje a vyrobili podle těchto informací nefunkční makety údajných iPhonů 7.

Pokud tedy také chcete machrovat před kamarády nebo si utahovat ze čtenářů na svém blogu, připravte si necelých třicet amerických dolarů (asi 720 korun) a svou nefunkční maketu nového iPhonu si kupte třeba tady. Můžete si také vybrat, zda chcete iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus. A pokud budete mít štěstí, přijde vám domů dříve, než Apple představí skutečné telefony.