Apple si zaregistroval značku AirPods

Před pár měsíci se objevila zpráva, že Apple chystá nahradit svá klasická, hudební EarPods sluchátka novější technologií. Dále také unikají zprávy a informace, že budoucí iPhone 7 (plus) by neměl mít ve výbavě 3,5mm jack konektor.

Sluchátka by se tedy zapojovala buď přes lightning konektor (v případě kabelových sluchátek) nebo bezdrátově. Je zde také nepotvrzená informace, že by měla existovat jakási redukce pro zapojení 3.5mm jacku do lightning konektoru.

airpods2

A právě registrace značky AirPods nahrává tomu, že se dočkáme skutešně bezdrátových jablečných sluchátek, které by měly být obsaženy v balení s iPhonem 7 (plus). Technologie párování by měla být zajištěna přes Bluetooth, takže se dá očekávat, že se sluchátka budou muset nějak dobíjet a to nejspíše bezdrátově, stejně jako je tomu u jablečných hodinek.. Nechejme se ale překvapit, jak to vše dopadne.

Registrace značky totiž nemusí vůbec nic znamenat. Jako příklad můžeme dát registraci názvu iWatch. Tehdy všichni spekulovali, zda Apple vydá či nevydá své první chytré hodinky. Nakonec je samozřejmě představil, ale pod jiným názvem – Apple Watch.

Do komentářů nám můžete napsat, zda používáte (nebo preferujete) spíše klasická, kabelová sluchátka, nebo zda dáváte přednost bezdrátové technologii.