Prolistujte si nový SuperApple Magazín 1/2016, vychází právě dnes!

První číslo SuperApple Magazínu v roce 2016, vydání Leden – únor 2016, vychází 18. ledna a přináší jako již tradičně spoustu zajímavého čtení.

SAM_2016_01-02_COVER_SPodrobné recenze jsme věnovali především zcela novému iPadu Pro. Dozvíte se, nakolik se největší a nejnovější iPad povedl a jestli dokáže nahradit notebook či počítač. A podívali jsme se podrobně také na novou Apple TV a srovnali ji s konkurenčními platformami.

V testech najdete zajímavé doplňky pro telefony, tablety i počítače v rozšířené sekci recenzí. Nabídneme vám tak daleko více tipů na zajímavé příslušenství. Nezapomněli jsme také na sekci věnovanou chytrým hodinkám Apple Watch, které se konečně začínají oficiálně prodávat také v Česku.

Pokračujeme také v seriálu věnovaném systému Evernote a Honza Březina z Digitu pokračuje s novým seriálem o Photos. Je skvělý pro všechny, kteří své fotky zpracovávali doposud v aplikacích iPhoto nebo Aperture a doposud si nevěděli s novými Fotkami rady.

V pravidelném návodu krok za krokem si ukážeme, jak na Macu použít Windows bez restartování a kde je získat zcela zdarma.

A jako tradičně najdete v časopise rozsáhlou fotosekci, velké množství testů, rad a návodů.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

Ostatně prolistujte si celým časopisem:

[HTML1]

Kam pro časopis?

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

Prohlédněte si několik ukázkových stran

SAM012016_vzor_01 SAM012016_vzor_02 SAM012016_vzor_03 SAM012016_vzor_05 SAM012016_vzor_06 SAM012016_vzor_07