Tim Cook je velkým fanouškem nového krytu s baterií

Zatímco většina uživatelů je z nového externího pouzdra s baterií pro iPhone alespoň rozčarována, Timu Cookovi se líbí a považuje ji za roztomilou. 

Tim Cook dle svých vlastních slov viděl všechny reakce, které nově přestavené pouzdro s externí baterií pro iPhone v uživatelích vzbuzuje. Nicméně současný generální ředitel Applu tento kontroverzní produkt brání a prohlašuje, že Apple designéři použili skvělý náhled na řešení problémů s nedostatečnou baterií.

„Chlapci (myšleni členové designového týmu, pozn. autora) předvedli skvělý instinkt a vyrobili skutečně chytrou věc,“ řekl Tim Cook redaktorovi webu Mashable Lanci Ulanoffovi, se kterým se potkat v rámci akce hodina kódu (tato akce se koná také u nás, již dříve jsme o ní informovali).

„Pokud použijete stejnou tloušťku po celém těle telefonu,“ – řekl Cook s poukazem na nestandardní baťůžek na zádech krytu, „zjistíte, že se takové pouzdro velmi těžko nasazuje a sundává“.

Pod článkem, ve kterém jsme vám tento produkt představili, se také objevily názory, že v době přípravy tohoto pouzdra snad musel být hlavní designér Applu, Jony Ive, na dovolené. Není tomu tak, ba naopak na celý proces bedlivě dohlížel.

Současně však Tim Cook také připustil, že toto pouzdro není pro každého. „Pokud nabíjíte telefon každý den, pak jej nebudete potřebovat vůbec,“ přiznal Cook. „Ale pokud často cestujete a jedete na jednodenní výlet, pak je docela příjemné jej mít.“

Škoda, že sám Tim Cook moc na tůry nechodí. Jinak by baterie v krytu dokázala telefon nabít alespoň na sto procent, jako jiné baterie. Ta od Applu to nedokáže.

sbc08-1

Zdroj: Cult of Mac