Šťastné a jablečné! Ježíšek vám u nás něco zanechal

Jsou Vánoce a protože jste byli celý rok hodní, máme pro vás hned několik opravdu krásných dárků!

Pod stromeček si tak můžete naložit to nejlepší, co máme – naše časopisy SuperApple Magazín také v elektronické podobě. Můžete si tak doplnit chybějící čísla ve své knihovně, nebo pokud jste si kupovali tištěnou verzi (velké díky vám!) získat k časopisům i jejich elektronické kopie.

Celý ročník 2015 si můžete jen dnes zakoupit za vánoční cenu 19 Kč za kus, starší čísla pak jsou za devět korun nebo úplně zdarma!

casopisy_2015

Jak časopisy za tuto cenu získat? Kliknutím na tento odkaz se přenesete přímo do archivu časopisu, kde po kliknutí na konkrétní číslo můžete toto zařadit do své knihovny (budete k tomu potřebovat bezplatnou registraci uživatelského účtu v systému Publero, pokud jej ještě nemáte). Časopis jednou zařazený do knihovny vám v ní již zůstane, i když akce skončí, nebojte se.

Pokud jste si již převedli svůj Publero účet pod novou službu Alza Media, nemusíte mít obavy – časopis koupené na portálu Publera za vánoční cenu se vám okamžitě objeví ve vaší Alzácké knihovně.

Poznámka: dárková nabídka platí pouze pro objednávky přímo přes webový portál, neuvidíte ji v obchodě dostupném přes iOS aplikaci. Časopis získaný přes webové rozhraní však ve svém iOS zařízení uvidíte ve své knihovně.

A protože se dárky dávají pod stromeček, bude tato vánoční nabídka platná pouze na Štědrý den, proto s pořízením rozhodně neváhejte.

Časopisy v elektronické podobě je možné číst jak na počítači, tak i na mobilním telefonu s iOS i na tabletu. Starší čísla si pak můžete pro osobní archivaci stáhnout také v podobě PDF souboru.

Tak tedy Šťastné a jablečné od celého našeho týmu!

Jeden myslel na “Šťastné a jablečné! Ježíšek vám u nás něco zanechal

  • avatar
    25. 12. 2015 (11:03)
    Trvalý odkaz

    Já vim, že budu zase otravnej ale nešlo by ty čísla zdarma třeba někde vystavit na uložto a podobně ? Prostě jenom z principu se nebudu registrovat v dalšim iternetovym Kauflandu.

Komentáře nejsou povoleny.