Hardware pod stromečkem a novoroční předsevzetí: Budu zálohovat!

Přišli jste už někdy o svá data? Jsou pro vás data, která máte uložená na disku, vzácná? Určitě jsou! Náš současný digitální svět vytváří stále více digitalizovaného obsahu. Hudba, fotografie, videa, dokumenty, účetnictví… to všechno je již pevně ukotveno ve světě jedniček a nul.

Nepochybně máte pracovní či studijní dokumenty, kontakty, hudbu a fotky z prázdnin uloženy na pevném disku svého počítače. To ale neznamená, že je máte v bezpečí, že je máte zálohovaná. Zálohování znamená, že máte druhou kopii svých souborů uloženou odděleně a kopie je aktuální.

Externí disk My Passport for Mac

MPforMac - 2TB FLATPraktické jsou přenosné disky, například My Passport for Mac. Disk My Passport for Mac je zabezpečený a spolehlivý. Chrání vaše soubory pomocí 256bitového hardwarového šifrování AES a udržuje váš kreativní život v bezpečí. Protože je kompatibilní s nástrojem Apple Time Machine, lze snadno pravidelně zálohovat soubory, na kterých záleží váš kreativní život. Nastavte si plán zálohování a můžete být klidní, že jsou vaše data chráněná. Díky extrémní kapacitě na dlani vaší ruky (až 3 TB v atraktivním designu) je My Passport for Mac ideálním společníkem pro váš MacBook. Jeho stylové a kompaktní provedení skvěle ladí s vaším mobilním životním stylem.

Vaše data nejsou jen obyčejná data, jsou to rodinné fotografie, důležité dokumenty, hudba – váš život. Víte, že byste je měli zálohovat, a přesto mnoho z vás nezálohuje. Chápu. Mluvil jsem s mnoha lidmi a slyšel mnoho důvodů, proč nezálohují – nemají čas, je to otravné, jejich data nejsou setříděná, neví, jak na to. Kupte externí disk, dejte si novoroční předsevzetí a začněte. Vyplatí se to.