Vyhněte se rozostřeným fotografiím díky Bluetooth spoušti

Ať už jste fanoušci selfie nebo jen lidé, kteří rádi udělají dobrou a kvalitní fotografii, pak pro vás máme něco zajímavého. Už žádné trefování tlačítka na displeji ani čekání na samospoušť. Bluetooth dálkové ovládání od Casetify tento problém vyřeší za 35 dolarů.

Zařízení je tak malé, že i na fotografiích z bezprostřední blízkosti jej nikdo neuvidí. Schováte jej jednoduše do dlaně anebo dáte ruce za záda. A lze jej využít hned v několika situacích. Kromě již zmíněných selfie vám může pomoci i při fotografovaní zvířete v pohybu nebo jiné činnosti, při níž iPhone při držení v rukou často zachytí nějakou rozmazanou skvrnu. Šikovně se takto vyhnete i problémům způsobených nestabilním držením při slabému světlu.

shutter1_560x560

Jako bonus můžete na telefonu pomocí tohoto zařízení i zvyšovat a snižovat hlasitost. Jediné, co potřebujete, je spárovat tento přívěsek s iPhonem přes Bluetooth a jednou za čas vyměnit malou baterii. Šikovné.

shutter3_560x560

Samozřejmě dálková ovládání tohoto typu nejsou ničím novým. Nás však zaujal jeho design a celková velikost. Snadno jej můžete přidat ke svazku klíčům, a tudíž se vám nemůže stát, že byste jej někdy zapomněli. Jediný problém, který může nastat, je snaha mít jej spárováno s více zařízeními. V tomto případě musíte používané zařízení odpárovat a nové zase spárovat. Jde zkrátka o osobní zařízení určené pro jednoho uživatele a jeden konkrétní telefon. Pokud vás toto zařízení dostatečně zaujalo, klikejte sem.