Mountie: levný způsob jak proměnit iPhone nebo iPad v druhý monitor

Od společnosti The One Design jste ve spojení s Apple produkty mohly potkat několik produktů: držáky Magnus Air a Magnus mini i stylusy Pogo a Pogo Connect.

Nyní přichází s dalším produktem, který by se měl začít prodávat již od příštího měsíce, přičemž předobjednat si jej můžete již nyní. Produkt nese výstižný název Mountie a vyjde vás necelých 25 dolarů.

A na co slouží samotný Mountie? Jak možná již název šikovně napovídá, půjde o nějaké montování. A taky že ano, protože se jedná o držák, jehož spodní strana je tvořena pogumovaným gripem a vyměnitelnými vložkami, což vám umožní šikovně připevnit váš iPhone nebo iPad na displej MacBooku nebo iMacu, na kterém pracujete. iPhone však musí být novější než 4, iPad zase musí být alespoň Air nebo mini a v případě iMacu také musíte vlastnit verzi novější než 2012. Pokud tyto podmínky splňujete a tento produkt vás zaujal, k dispozici máte dvě barvy – modrou a zelenou.

mountie_macbook_back

Při práci můžete tento druhý displej využít na mnoho různých věcí, jako například se bez jakéhokoli přerušení práce na Macu začít dívat oblíbenou televizní show na iPadu, nebo aplikacemi jako Duet Display můžete z připevněného zařízení udělat přímo druhý displej Macu.

mountie_foot_desk

Mountie se zdá být jako užitečný produkt, za který se dané peníze určitě vyplatí dát. Namísto zabírání dalšího volného místa na vašem stole si váš iPhone či iPadu jednoduše připevníte na displej Macu a stůl vám nadále zůstane prázdný.

Zdroj: TUAW