Apple rozšířil stránky o Apple Watch, známe nové podrobnosti

Apple změnil své stránky Apple Watch, při čem je rozšířil o nové detaily a informace týkající se uživatelského rozhraní a funkcionality.

Konkrétně na stránky přibyly tři nové sekce nazvané podle funkcí: Časomíra, Nové způsoby propojení, Zdraví & Fitness.

Sekcí „Časomíra“ (angl. Timekeeping) Apple zvýrazňuje možnosti, jak můžete upravovat tvář svých hodinek, což každý kus svým způsobem nějak odliší. Nejzajímavější částí této sekce je pravděpodobně ta, kterou Apple nazývá „Complications“. Complications jsou podle ní data, která je možné neustále zobrazovat na displeji vedle samotných informací o čase.

apple+watch

Uživatel si může vybrat z deseti Complications, mezi které patří například kalendář, budík či fáze měsíce. Vzhled Complications se samozřejmě mění spolu se zvolenou tváří hodinek.

Nové způsoby připojení“ se přirozeně zaměřují na to, jak se mohou uživatelé Apple Watch spojit s ostatními uživateli, zahrnujíc posílání zpráv, animovaných kreseb, ale i svého krevního tlaku.

Screenshot 2014-12-01 at 16.33.44

Všichni, kteří se chystáte tuto nejžhavější novinku od jablečné společnosti koupit, byste si nové stránky měli podívat a případně ještě pouvažovat o koupi, případně zvážit, která verze je pro vás ta pravá. Například nejdražší verze hodinek ze zlata vás totiž může vyjít na více než sto třicet tisíc korun.

Zdroj: Apple (via TUAW)

3 komentáře: „Apple rozšířil stránky o Apple Watch, známe nové podrobnosti

  • avatar
    06. 12. 2014 (10:29)
    Trvalý odkaz

    přátelé, já vím, že v hodinkách nejste úplně kovaní, ale když už píšete článek tak, že se kouknete na anglickou, webovou stránku, a pak se snažíte popsat, co jste na ní viděli, měli byste vědět, oč vůbec jde. „Tvář“ hodiněk je jejich číselník (starším názvem ciferník). Komplikace jsou hodinářský termín pro volitelné informace, které jsou hodinky schopny zobrazit díky jejich mehanismu, sem se vůbec nehodí, neboť nejde o mechanické zařízení, a jejich osazení software nijak nekomplikuje.

Komentáře nejsou povoleny.