Steve Wozniak: Apple měl představit iPhone 6 už před třemi lety

Pro mnoho uživatelů byly velké iPhony překvapením, pro mnohé další pak nutností, která měla přijít dávno. Do druhé skupiny patří i Woz.

Spoluzakladatel Applu Steve Wozniak řekl v interview pro CNNMoney, že by měl Apple mnohem větší podíl na trhu chytrých telefonů, kdyby byl iPhone s větším displejem představen již před třemi lety.„Tim Cook s jeho týmem měli udělat velký iPhone mnohem dříve,“ dodal.

woziphone6

Přes to všechno Wozniak, který opustil Apple v roce 1987, zůstává velkým fanouškem společnosti, kterou založil se Stevem Jobsem. Není však exkluzivní kupující Apple produktů. „Rád experimentuji s novými produkty ještě před tím, než bych se stal na nich závislý,“ řekl. Načež dodává zajímavou myšlenku:„technologie jsou jako píseň,“ kde můžete dát všechny možné funkce od konkurence do jednoho přístroje, ale dokud si ji sami nevyslechnete, nemůžete vědět, jestli se vám opravdu líbí. Rovněž uvedl, že jeho oblíbenou aplikací je Siri, kterou neustále používá.

Náš tip: nepřehlédněte toto interview se Stevem Wozniakem, které jsme pro vás opatřili i českými titulky.

Nakonec také dodal, že v dnešních dnech je velmi obtížné vyrábět komponenty ručně, a tak si není jistý, zda má vůbec nějaké místo v dnešním světě technologií.