UpDate: chcete každý rok nový telefon?

Chtěli byste mít stále nejnovější verzi iPhonu vždy, když právě vyjde? Vždy po roce odevzdat ten stávající a odnést si nový? Nová služba UpDate nabízí právě totéž.

Telefon na splátky, bez navýšení, s pojištěním a možností získat po roce či osmnácti měsících nový.

Mobily, tablety i notebooky jsou dnes běžnou součástí našeho života. Služba UpDate se postará o to, abyste měli k dispozici stále ty nejaktuálnější modely. Chcete svůj telefon či tablet měnit každých 12 měsíců? Se službou UpDate to není žádný problém! Navíc je nový přístroj celou dobu pojištěný proti poškození, zničení či krádeži.

titulka_MP_produkt_list

Jak UpDate funguje

Zákazník si v prodejně Mobil Pohotovost nebo iStyle vybere nový telefon. Hotově nezaplatí ani korunu. Zvolí si, zda chce nový telefon každých 12, nebo 18 měsíců. Pokud mu vyhovuje dvanáct měsíců, cena telefonu se rozdělí na 20 měsíčních splátek.

Ve variantě osmnáctiměsíční bude cena zařízení rozdělena na 24 splátek. V obou případech zákazník využije službu UpDate. Ta mu zaručí, že až svůj telefon po 12 / 18 měsících vrátí, poskytovatel služby za něj zaplatí zbývající splátky, a on si může na základě nové smlouvy vybrat telefon nový.

[HTML1]

Není důležité, jakou verzi výměny upřednostníte. Služba UpDate stojí vždy 199 Kč, včetně pojištění v hodnotě 150 Kč. Toto pojištění pokrývá ty nejčastější nepříjemnosti, které se v souvislosti s hardwarem vyskytují: tedy pojištění proti krádeži, poškození i zničení.

Službu UpDate, která je realizována ve spolupráci se společností HomeCredit, si lze sjednat v prodejnách Mobil Pohotovost a iStyle. Pilotní prodej byl již spuštěn. V nabídce jsou zatím modely iPhone 5S 16GB a iPhone 5S 32GB. Ale už teď se připravují říjnové novinky.

update ceny

Kde se vzala?

Tento způsob jakéhosi „pronájmu“ je vyzkoušený na amerických trzích, kde stále více roste v oblibě, protože šetří peněženku i čas. O tom, jak velký zájem lze očekávat na českém trhu, se provozovatelé přesvědčili v měsíčním testu. Probíhal během léta na stránkách společnosti Mobil Pohotovost a iStyle, a zúčastnilo se ho téměř 3 000 potenciálních zákazníků. Pro službu hlasovalo v průměru 90 % z nich.

Nyní tak přichází v ostrém provozu.