Zveme vás ke sledování živého vysílání SuperApple Live u příležitosti WWDC 2014

Jak již z našeho vydání víte, již v pondělí startuje vývojářská konference WWDC, v jejímž úvodu slibuje Apple na své tradiční Keynote představit nové produkty. Pojďte je sledovat živě.

Apple WWDC 2014Přímé přenosy důležitých Apple událostí pro vás přinášíme již šest let, nejdříve ve formě textového přepisu a později i on-line vysílaného videa na našem videoportálu SuperApple Live. Především v letech, kdy Apple nenabízel vlastní přímý přenos z těchto událostí, šlo o velmi zajímavou práci spojující informace z různých zdrojů do jednoho kanálu.

Nyní, kdy Apple tyto přímé přenosy nabízí (a pondělní přenos nebude výjimkou, na webu Apple.com najdete přímý přenos i tentokrát), již nemá přímý komentář takový přínos, jako v minulosti. Na druhou stranu nás jeho připravování baví a i vaše ohlasy z minulých událostí nás do této činnosti povzbuzují.

Rozhodli jsme se tedy schéma vysílání upravit a tímto vás zveme k jeho sledování. Co pro vás připravujeme v tradičním složení s Romanem Maštalířem? Dva samostatné pořady:

  • SuperApple Live: naděje a očekávání (2. 6. 2014 od 18:15 – 19:00)
    Pojďme před samotným zahájením společně podebatovat o novinkách, které bychom rádi viděli a trochu zaspekulovat, co na nás asi tak v Applu chystají.
  • SuperApple Live: přemýšlení nad novinkami (2. 6. 2014 od 20:30 (po skončení Keynote))
    Společně s vámi probereme vše představené. Budeme již znát parametry i ceny produktů, časové harmonogramy jejich uvedení.

Proč sledovat právě SuperApple Live? Protože jde o jablečný Hydepark, jehož obsah svými komentáři tvoříte i vy, vy s námi hovoříte a my vám odpovídáme. To vše živě.

Těšíme se na vás!