Hrajeme hry na iOS: Shadow Fight 2, CSI: Hidden Crimes, Gear Jack BH

Již po sedmnácté se setkáváme u pravidelného výběru zajímavých her pro mobilní zařízení se systémem iOS. Nejdříve poměříme své síly s ninjou, poté rozluštíme vraždu a nakonec se proběhneme.

Ninja souboj

Pamatujete na starou herní klasiku Tekken? Z App Store si můžete zdarma stáhnout plošinovou bojovku Shadow Fight 2.

Princip hry není nikterak složitý. Porazit soupeře. Toho docílíte využitím mocných úderů nebo třeba mečů. Ve hře je opravdu hodně drtících kombinací útoku. Soupeře budete kopat, mlátit rukama a sekat mečem. Smrtící kombinace se můžete naučit na tréninkovém pytli. Protivníka pak lehce porazíte. Účastnit se lze také turnajů a probít se až na vrchol. Svého bojovníka si vylepšíte nákupem v místním obchodě.

photo (17) photo (16)

ShadowFight disponuje velice povedenou grafikou a hratelností. Dobře propracované jsou i samotné pohyby postav a fyzika.

qr shadow fight 2Aplikace: Shadow Fight 2
Zaměření: hra – plošinová bojovka
Líbilo se: návykovost, hratelnost, grafika, soundtrack
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma

Kriminálka iPhone

Kriminálka Miami, New York a mnohé další. Seriálů na toto téma je hodně, ale co her? Zkuste zdarma stažitelnou CSI: Hidden Crimes.

Staňte se na chvíli kriminalistou Horatiem Cainem. Vyšetřujte vraždy a zapeklité případy. Ve hře se dostanete do role detektiva. Nejdříve posbíráte veškeré důkazy z místa činu. V laboratořích pak necháte předměty nebo těla analyzovat. Každý pracovník laboratoří vám sdělí výsledky, které ukazují další směr vyšetřování nebo vzhled vraha. Hra vás pak zavede automaticky na další podezřelá místa, kde budete hledat další předměty k případu.

photo (15) photo (14)

Největší nevýhodou je, že CSI: Hidden Crimes nabízí pouze anglický jazyk. Jelikož jsou texty velmi důležité, hráči neovládající angličtinu si moc nezahrají.

csiAplikace: CSI: Hidden Crimes
Zaměření: hra – kriminálka
Líbilo se: grafika, zpracování
Nelíbilo se: anglický jazyk
Hodnocení: 3/5
Cena: Zdarma

Další nekonečná běhačka, ale…

Nekonečné běhačky. Nekončící boom na App Store. Mezi ně patří titul Gear Jack BH. Hru stáhnete zdarma z App Store.

Jako u každé jiné nekonečné běhačky, i zde musíte dosáhnout co největšího skóre. Za běhu se vyhýbáte různým překážkám, jako jsou jezdící ozubená kola nebo díry v zemi. Samozřejmě musíte sbírat žlutá ozubená kolečka, které slouží jako platidlo v obchodě. V tom si můžete měnit vzhled postavičky a různě jí vylepšovat. Plnit také musíte různé úkoly, třeba sesbírat 50 koleček.

photo (13) photo (12)

Gear Jack BH nabízí pěknou kreslenou grafiku. Ačkoliv nejsem příznivcem nekonečný běhaček, tato si mě získala dobrou hratelností a oživujícími prvky (úkoly a mise).

qr gear jack black holeAplikace: Gear Jack BH
Zaměření: hra – plošinová běhačka
Líbilo se: grafika, hratelnost
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma