Hrajeme hry na iOS: Swamp Attack, Šibenice, Crazy Goat

V dnešním díle budeme střílet ve hře Swamp Attack, zahrajeme si Šibenici a závěrem se vžijeme do kůže kozy v Crazy Goat.

Odoláte útokům krokodýlů?

Hra by se principem hraní dala srovnat s populárním titulem Plants vs. Zombies. Přesto se Swamp Attack odlišuje. Hrajete za vesnického obtloustlého burana, který sedí v houpacím křesle na terase svého vesnického domku v bažinách. V ruce drží brokovnici a odolává vlnám krokodýlů. Vaším cílem je tedy střílet všechny krokodýly a ubránit dům. Jako každou zbraň, i tu vaší musíte nabíjet. Jakmile vystřílíte všech 6 nábojů, buran začne automaticky nabíjet. Využít můžete také veškeré bonusy během hry, jako třeba dynamit, který hodíte mezi hromadu krokodýlů.

photo (1) photo

Swamp Attack je graficky krásně zpracovaná. Herní zážitek posouvá na vyšší úroveň soundtrack, díky kterému se budete opravdu cítit jako někde v Texasu na farmě.

qr swamp attackAplikace: Swamp Attack
Zaměření: hra – defense střílečka
Líbilo se: návykovost, hratelnost, grafika, zvuk
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma

Jak dobře znáte Českou republiku?

Kdo by neznal klasickou českou hru šibenice. Digitální podobu se můžete stáhnout zdarma z App Store pod názvem Šibenice – Obce.

Cíl hry není nijak složitý. Uhádnout slovo, v tomto případě název obce v ČR, než pověsíte postavičku na šibenici. Hra dokonale otestuje vaší znalost České republiky a její obcí. Připravte se, že objevíte obce, o kterých jste neměli ani páru. Některé názvy jsou opravdu vtipné až neuvěřitelné. Hezké je, že ať název uhádnete nebo ne, můžete si nechat zobrazit obec na mapě.

photo (2) photo (3)

Šibenice – Obce disponuje opravdu velkou náročností díky dobrému nápadu s obcemi. Počítat tak musíte s velkým počtem neúspěšně splněných úrovní.

qr sibeniceAplikace: Šibenice – Obce
Zaměření: hra – vědomostní
Líbilo se: náročnost, nápad s obcemi
Nelíbilo se: časem omrzí
Hodnocení: 4/5
Cena: Zdarma

Simulátor kozy? Vážně?

Je celkem logické, že existují simulátory lodí, vlaků, letadel a dalších, ale simulátor kozy? Také vám to přijde trochu nevšední? Věřte, že tento simulátor opravdu existuje. Nyní se dočkal mobilní verze s názvem Crazy Goat.

Kdo by to byl řekl, že jednou, místo toho abychom pilotovali obrovský Boeing nebo ropný tanker, se budeme prohánět za kozu po městě. Ačkoliv to zní šíleně či lákavě, mobilní verze této hry je prostě o ničem. Herní zážitek se pohybuje na stupnici od 1-10 daleko v mínusu. Jinými slovy, nuda, nuda, nuda. S kozou můžete jenom běhat, bourat ploty, stromy, auta nebo bourat do lidí. Což po krátké době velmi omrzí. Ani grafické zpracování není nikterak úžasné. Koza běží celkem rychle, ale nohama pohybuje pomalu. Tento fakt nebudí realističnost pohybu.

photo (4) photo (5)

Mobilní verze Crazy Goat je naprostý propadák. Vyjádření absolutního nezájmu o hru se nebrání ani lidé v komentářích, které jsou více než kritizující. Bohužel oprávněně.

qr crazy goatAplikace: Crazy Goat
Zaměření: hra – simulátor kozy
Líbilo se:
Nelíbilo se: hra jako celek
Hodnocení: 0/5
Cena: Zdarma