iStores: iTouch v novém kabátě

iTouch Apple Premium Reseller zesiluje své postavení na trhu prodejců Apple technologií. Spojuje své síly s nejsilnějším slovenským hráčem na tomto trhu, společností iStores. Pod značkou iStores se od dnešního dne bude společnost prezentovat a vzniká tak nový prodejce technologií Apple v ČR a SR. K tomuto slavnostnímu okamžiku chystá iStores 14. a 15. 2. ve svých prodejnách ve Zlíně a Olomouci speciální akce.

Společnost iTouch se dlouhodobě zaměřuje nejen na prodej koncovým zákazníkům, ale soustředí se i na další projekty. Sportovním fanouškům je dobře známá exkluzivní spolupráce se zlínským hokejovým klubem PSG Zlín, kde byly nasazeny pokročilé technologie umožňující detailní měření a následnou analýzu některých specifických hokejových činností. Poprvé v historii českého hokeje se tak trenérům dostávají data o rychlosti střel nebo síle nárazu hokejistů do mantinelu.

[HTML1]

Od fúze s iStores si majitelé slibují také další rozvoj ostatních projektů. „Produkty nejen dodáváme, ale také tvoříme jejich obsah., vyvíjíme a předkládáme komplexní řešení. Kromě hokeje se nám daří přinášet inovace do oblasti školství a zdravotnictví a velkou výzvou jsou  implementace technologií Apple do firem“ uvádí Jan Kučeřík, jednatel iStores. A s úsměvem dodává: „víc hlav, víc ví, a proto jsme spojili síly s našimi slovenskými kolegy“ .

Návštěvníci prodejen se mohou ve dnech 14. a 15. února těšit na speciální program. Kromě mimořádných slev na iPady a Macy vás čekají soutěže o iPod Shuffle. Ve zlínské prodejně ve Zlatém jablku vás navíc 15. 2. (v sobotu) od 14 hodin přivítají hokejisté PSG Zlín. Podrobnosti najdete na stránce www.istores.cz.

Tento příspěvek je komerčním sdělením. Redakce SuperApple.cz není jeho autorem.