Hrajeme hry na iOS: Badlands, Offroad Legends

V dnešním herním výběru si zajezdíme s offroady i pořádně zalétáme. Přicházejí Badland i Offroad Legends, hry pro tento týden.

Náročné lítání

Zábavná hříčka Badland stojí 3,59 Euro. Hra je na App Store už od roku 2012. Během 2 let stačila získat například ocenění za design. Také se stala App Store iPad hrou roku 2013. Dnes ji hraje přes 10 miliónů hráčů ve více než 83 zemích světa. Cenu aplikace lze tedy považovat za oprávněnou.

[HTML1]

Váš úkol zní snadně. Udržet jakéhosi ptáčka ve vzduchu. Toho dosáhnete neustálým klepáním na displej. Ptáček letí automaticky vpřed a vy máte dostatek prostoru ke snaze vyhnout se překážkám. Během letu sbíráte různé bonusy. Některé zrychlují, jiné zmenšují nebo zvětšují. Ačkoli se Badland zdá být snadný na ovládání, opakování úrovní vás nemine.

badland badland2

Grafickému zpracování není co vytknout, jednoduše vypadá úžasně. Jakmile Badland stáhnete, spustíte a začnete hrát, bude vám jasné, proč patří ke špičce.

qr badlandAplikace: Badland
Zaměření: hra – adventura, plošinovka, lítačka
Líbilo se: zábavnost, grafika, zvukový doprovod
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: 3,59 Euro

Offroad závody

Offroad Legends stáhnete z App Store za 0,89 Euro, ale i tak je ve hře možnost In-App nákupu. Dokoupit si můžete pouze bonusová vozidla. Všechny tratě jsou po stažení dostupné.

[HTML2]

Jde sice o plošinové závody, Offroad Legends však disponuje povedenou grafikou a fyzikou. K ovládání autíčka využijete celkem 4 virtuální tlačítka; plyn, brzda, dvě šipky pro náklon. Tratě pro vás mají přichystané velké množství skoků nebo překážek v podobě rozpálených ploch. Dávat pozor musíte i na stav vozidla, aby vám během jízdy neupadlo kolo. Nevyhnete se ani častému opakování úrovní.

offroad offroad2

Realistická grafika společně s fyzikou dělají z Offroad Legends zábavnou hru, ke které se rádi vrátíte ve snaze dosáhnout maximálního počtu hvězd na každé trati.

qr offroad legendsAplikace: Offroad Legends
Zaměření: hra – offroad závody, plošinovka
Líbilo se: grafika, hratelnost
Nelíbilo se: In-App nákupy
Hodnocení: 4/5
Cena: 0,89 Euro