ZAGGKey Cover & Folio: podsvícené klávesnice pro iPad mini [videoTEST]

Obaly s klávesnicí ZAGGkeys se sice od sebe liší svým provedením, jedno však mají stejné – povedenou klávesnici s různobarevným podsvícením.

Cover_iPadMini_BackAngledLitNa první pohled nejelegantnějším z dvojice pouzder je model Cover Vader Backlit, který se připojuje kloubem ke spodní části iPadu mini a promění jej na malý a elegantní notebook. Tablet je s klávesnicí spojen pevně, není se třeba bát jeho náhodného vypadnutí či odpojení. I přesto si však zachovává svou schopnost  snadného a rychlého odpojení od klávesnice.

Část s klávesnici je u obou modelu stejná. S tabletem komunikuje prostřednictvím Bluetooth rozhraní, obsahuje vlastní akumulátor a má podsvícené klávesy, a to hned několika různými barvami. Mezi nimi lze snadno přepínat prostřednictvím klávesové zkratky, stejně tak lze i měnit intenzitu podsvícení.

03Oproti tomu model Folio představuje větší ochranu celého iPadu, protože kryje i jeho zadní část (Cover Vader kryje jen displej, a to pouze v zavřeném stavu), díky čemu jej dokáže ochránit i v případě nechtěného pádu celého pouzdra na zem.

Záleží tak jen na vás, zda chcete jen minimální nárůst šířky iPadu a velmi vysokou eleganci, nebo zda oželíte šířku a raději vsadíte na vyšší ochranu samotného tabletu. Ostatně ani model Folio vám neudělá ostudu, protože velkou část jeho těla pokrývá příjemně vypadají umělá kůže a samotné rozměry iPadu mini zaručují zájem všude, kde se s klávesnicí objevíte.

[HTML1]

Obaly k dlouhodobému testování zapůjčil provozovatel eshopu bezobalu.eu.

3 komentáře: „ZAGGKey Cover & Folio: podsvícené klávesnice pro iPad mini [videoTEST]

  • avatar
    22. 01. 2014 (19:03)
    Trvalý odkaz

    Používám na iPadu mini obal zadní strany, který dovoluje používat Smart Cover.

    Zajímalo by mě, zda klávesnice Vader má v kloubu dostatek místa. Můžete změřit vzdálenost, kam zásuvná čast na zadní stranu dosahuje?

  • avatar
    27. 01. 2014 (20:34)
    Trvalý odkaz

    Řekněte probůh někdo spíkryni videa, že „cover“ se čte „kavr“, ne „kouvr“.

  • avatar
    01. 02. 2014 (12:24)
    Trvalý odkaz

    Používám ZaggKey Folio s iPadem Air a je to to nejlepší, co jsem zatím poznal… Jenom malý detail – pokud máte na iPadu Air aplikován ScreenShield na přední i zadní části, je potřeba u kloubů na každé straně malinko zbrousit smirkovým papírem hrany, protože jinak má ochranná fólie tendenci se trochu „krabatit“. Je to dáno tím, že iPad je opravdu natěsno zacvaklý v obalu… Ale jinak se jedná o opravdu povedenou klávesnici, na kterou se rychle zvyká :)

Komentáře nejsou povoleny.