Prolistujte si nový SuperApple Magazín 1/2014, vychází právě dnes!

SA_magazine_titul_2014_01_02_2.inddPrvní číslo SuperApple Magazínu v roce 2014, vydání Leden – únor 2014, vychází 15. ledna a přináší nový vylepšený layout i nové pojetí rubrik. Pojďme do něj nahlédnout.

V hlavním tématu tohoto čísla se dozvíte zajímavé tipy a triky pro operační systém iOS 7, který dnes již najdete na všech nových tabletech i telefonech od Applu.

V sekci věnované mobilním zařízením se zaměříme na fenomén iPhone fotografie. Mobilní telefony od Applu jsou totiž k fotografování přímo předurčeny. Dozvíte se, která známá fotografická díla vznikla jejich prostřednictvím, přinášíme vám rozhovor s hvězdným iPhonem fotografem a přidáme testy užitečného fotografického příslušenství i aplikací.

Velkým redakčním testování prošel jak nový MacBook Pro s Retina displejem, tak i iPad mini s Retina displejem. Jak dopadly a vyplatí se jejich nákup?

V časopise také dále najdete velké srovnání hudebních služeb. V čem se liší Google Play Music, Deezer nebo Spotify? Jak si proti této velké trojce stojí konkurence včetně české? To vše v přehledném srovnání.

Samozřejmě pokračuje také dlouhodobý seriál o Aperture a v čísle najdete také příručku pro novou aplikaci iMovie.

[HTML1]

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopis.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

sam114_01

sam114_02

sam114_03

sam114_04

sam114_05

sam114_06