Nové kurzy Apple iWork pro čtenáře SuperApple se slevou

Kancelářský balík Apple iWork byl dlouho relativně opomíjeným konkurentem balíku Microsoft Office. Koncem loňského roku však Apple uvedl zásadní aktualizaci iWork, která sjednotila jeho fungování na MacOS X a iOS.

Díky tomu jsou iWork jediným kancelářským řešením, které je k dispozici v češtině jak na Macu, tak i na iPhonu a iPadu. Díky tomu s pomocí iCloudu lze pracovat s dokumenty vytvořenými v Pages, Numbers a Keynote na všech Apple zařízeních, doma i na cestách.

Pokud se chcete naučit naplno využít toto nové řešení, které umožňuje vytvořit opravdu mobilní kancelář na počítači i tabletu, tak si nenechte ujít nové workshopy od certifikovaného Apple školitele Honzy Březiny. Ve třech půldenních kurzech se naučíte na praktických příkladech vytvářet vizuálně působivé dokumenty, praktické tabulky včetně grafů a efektní prezentace. To vše bez ohledu na to, zda chcete používat Mac nebo iPad.

Pro čtenáře serveru SuperApple jsme navíc s Honzou dohodli 25% slevu na tyto kurzy. Stačí se do konce ledna přihlásit na kterýkoli z těchto kurzů a při registraci uvést promokód SUPERAPPLE.

iWork: Texty v Pages

image001První praktický workshop se zaměřuje na práci s textovými dokumenty v Pages. Podrobně si vysvětlíme uživatelské rozhraní na MacOS X i iOS. Projdeme si používání šablon, stylu, vložených objektů a možností formátování. Samozřejmě naší pozornosti neujde ani import a export formátu MS Word, sdílení a tisk. Více o workshopu a registraci najdete v sekci kurzů.

iWork: Tabulky v Numbers

image003V odpoledním workshopu se podíváme na práci s čísly a vzorci v Numbers. Na praktických ukázkách si ukážeme jak propojit tabulky, vzorce, grafy a další objekty. Jak naplno využít iCloud a popíšeme limity převodu souborů z MS Excelu. To vše jak na MacOS X, tak i na iOS. Více o workshopu a registraci v sekci kurzů.

iWork: Prezentace v Keynote

image005Poslední z trojice iWork workshopů je věnován vytváření prezentací a jejich přednesu pomocí Macu i iPadu. Začneme se šablonami a vzory stránek, následovat budou importy a exporty a sdílení. Velkou pozornost budeme věnovat pomůckám pro prezentátora, které mu mohou pomoci zlepšit přednes i vlastní komfort. Více informací a registraci najdete v sekci kurzů.

Všechny tři workshopy povede Honza Březina, certifikovaný trenér Applu (ACT), zkušený lektor, profesionální fotograf a obrovský fanda Applu. Honza se Applu věnuje již více než deset let a jistě jej znáte například jako jednoho z protagonistů nejznámějšího českého Apple videocastu Digit. Bližší informace o lektorovi najdete na jeho webových stránkách. První workshopy jsme připravili na 10. a 11. února 2014. Jste zváni…