Appliště sraz s Honzou Březinou a Tomášem Tesařem

Appliště sraz se již stal pravidelným setkáním fanoušků webu Appliště a redakce. Na co se tedy můžete těšit, na již v pořadí třetí akci?

Účast přislíbil Honza Březina, fotograf, certifikovaný Apple lektor a také videopodcaster. Také se nám podařilo domluvit s Tomášem Tesařem, který vede magazín iPhonefoto.cz a dlouhá léta pracoval jako profesionání fotograf. Oba hosté budou odpovídat na naše všetečné otázky a každý účastník akce bude mít možnost se zeptat na vše, co ho zajímá.

Mimo zajímavé hosty se setkáte s několika prodejci Apple produktů, kteří ukáží horké novinky, co se jim právě objevily na pultech. V jednání je účast takových firem jako Belkin, QStore nebo Macstickers. Produkty bude možné vyzkoušet přímo na místě a otestovat. Možná se některé objeví i v soutěži.

Hrát se nebude pouze o již výše zmíněné hračky uvedených firem, ale postupně domlouváme různé ceny. Počínaje od triček a časopisů a konče třeba u bezdrátových reproduktorů. Na konci první části programu jsme si pro vás přichystali velké překvapení. Kdo bude přítomen, uvidí něco, co jiní odhalí až během dalších dnů. Nechte se překvapit!

Po dvouhodinové části v Era Světě, která začíná v 17:00, se odebereme do jedné z přilehlých restaurací (či hospod). Upřesníme později dle předběžného počtu účastníků a vše se dozvíte zase na sociálních sítí a v mailu, který pošleme den před akcí každému registrovanému čtenáři.

Posledním bodem celého srazu je, pro nejotrlejší a nejvytrvalejší, návštěva nočního klubu. Pokud nebude dostatečný zájem, vymyslíme jiný program nebo půjdeme na kutě.

[HTML1]

Program srazu:

  • 17:00 – 19:00 Diskuze s hosty v ERA Světě, natáčení VideoCastu a prezentace Apple produktů
  • 19:00 – 23:00 Večeře v jedné z blízkých restaurací (bude upřesněno)
  • 23:00 – 05:00 Volná zábava v nočním klubu

Stále platí, že kdo přijde s naším Appliště tričkem, má u nás jedno pivo zdarma. Těšíme se na vás v pátek, 31.ledna a doufáme, že se sejdeme ve stejně velkém počtu jako minule.

Na závěr chceme zájemce o akci poprosit o vyplnění registračního formuláře, abychom měli představu o počtu osazenstva. Děkujeme!