Začínáme s Macem 3: vychází třetí vydání oblíbené uživatelské příručky!

ZSM_MAV_titulNově najdete v iBook Store naši novou elektronickou knihu Začínáme s Macem. Je určena pro všechny, kteří se chtějí seznámit se svým novým jablečným počítačem.

Třetí aktualizované a rozšířené vydání velmi oblíbené knihy Začínáme s Macem je určeno stejně jako v předchozích vydáních především začínajícím uživatelům a switcherům, své v ní však mohou najít i zkušenější uživatelé. Knihu jsme koncipovali jako příručku k vašemu jablečnému počítači i jeho operačními systému – zkrátka jako něco, co by vám k vašemu Macu měl dát přímo Apple. Jednotlivé kapitoly postupně popisují rozdíly mezi počítači Apple, první kroky s Macem, využití všech užitečných funkcí, praktické postupy nastavení, řešení nejčastějších problémů, provoz Windows na Macích a nakonec i tipy, triky a návody.

Kniha se zaměřuje výhradně na aktuální operační systém OS X 10.9 Mavericks. Předchozí vydání naopak pojednávaly o Mac OS X 10.7 Lion (Začínáme s Macem 2) a Mac OS X 10.6 Snow Leopard (Začínáme s Macem). Tištěné verze předchozích dvou vydání zůstávají dále v prodeji, najdete je za zvýhodněnou cenu i v našem eshopu.

zsm_ibook_store

Knihu prozatím najdete v iBook Store v elektronické podobě:

Začínáme s Macem 3

Knihu lze číst ve všech čtečkách iBooks jak na iOS zařízeních (iPad, iPhone, iPod touch), tak i na stolních a přenosných počítačích s operačním systémem OS X 10.9 Mavericks prostřednictvím systémové aplikace iBooks.

Kniha je novým přírůstkem do rodiny praktických příruček „Jak na…“, které připravuje redakce jediného českého tištěného časopisu SuperApple Magazín, který se věnuje světu jablečných počítačů. Podobně koncipovanou příručkou z této řady Poznejte iOS 7, kterou také najdete na iBooks Store.