Poznejte iOS7: naše nová kniha vás seznámí s novým iOS

Nově najdete v iBook Store naši novou elektronickou knihu, která je určena všem, kteří se obávají nebo tápou po přechodu na novou verzi mobilního systému iOS 7.

iOS7_titulKniha Poznejte iOS 7 je určena pro nepříliš zkušené uživatele mobilních telefonů a tabletů od Applu, které dnes již zakoupíte výhradně s novou verzí tohoto systému.

Jde o praktickou příručku pro všechny, kteří se chtějí seznámit s nejnovějším mobilním operačním systémem určeným pro chytré telefony iPhone i tablety iPad. Tato verze totiž přichází nejen se zcela novým vzhledem, ale i novou filozofií používání a ovládání. Dozvíte se, jak se v novém operačním systému orientovat a co vše nabízí, jak využít telefon nebo tablet na sto procent i jak nastavit všechny jeho funkce.

Knihu napsal Roman Kučera, který je autorem mnoha knižních bestsellerů a má za sebou dlouhou kariéru coby šéfredaktor IT časopisů.

Knihu prozatím najdete v iBook Store v elektronické podobě, a to ve dvou variantách:

O zařazení knihy do dalších obchodů s elektronickými knihami právě jednáme, sledujte proto i nadále SuperApple.cz, budeme vás informovat.