Darujte pod stromeček Apple kurz

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy možná právě teď hledáte inspiraci pro poslední vánoční dárky, které by mohli udělat radost vašim blízkým. Pokud mezi nimi máte fandy Applu nebo vášnivé fotografy, tak pro vás máme zajímavý tip.

Honza Březina, kterého jistě znáte například jako protagonistu videocastů Digit a 4Foto nabízí své kurzy v podobě vánočních dárkových certifikátů. Certifikáty mají platnost 6 měsíců, takže obdarovaný si může sám vybrat přesné téma a termín kurzu, který mu bude vyhovovat. Navíc tyto dárkové certifikáty můžete objednávat až do 22.12.2013! Více se dozvíte na webu Ilumio.cz.

Kdo je Honza Březina?

Lektorem kurzů je Honza Březina, certifikovaný trenér Applu ( ACT – Apple Certified Trainer), zkušený lektor s více jak desetiletou praxí, profesionální fotograf a dlouholetý uživatelem Apple produktů. Honza stál za vznikem prvního českého internetového Apple magazínu a dnes je provozovatelem komunitního diskuzního serveru Macforum.cz. Dále dlouhá léta společně s Petrem Márou komentuje dění kolem Applu ve videocastu Digit.cz a publikuje aktivně ve většině českých Apple magazínů. Nabízí tak spojení hluboké teoretické znalosti Maců s dlouholetou praxí. Bližší informace o lektorovi najdete na jeho webových stránkách.

Jaké kurzy lze darovat?

V nabídce kurzů pořádaných Honzou pod značkou Ilumio najdete začátečnická i pokročilé kurzy iOS a MacOS X. Protože Honza je profesionální fotograf, nechybí kurzy Apple Aperture, Pixelmatoru, Adobe Lightroom a Adobe Photoshopu. Seznam všech vyhlášených kurzů najdete v jejich přehledu.

Dále je možné věnovat individuální Apple či fotografický kurz, jehož přesnou náplň si určí sám obdarovaný podle toho, s čím bude potřebovat pomoci či poradit. A v neposlední řadě jsou zde fotografické expedice, při kterých se snoubí cestování a výuka fotografie.