Z redakční kuchyně: nový pohled na novinky na titulní stránce

ico work toolNa titulní stránce SuperApple.cz vidíte nejen články z tohoto webu, ale i odkazy na sesterský web věnovaný aktuálním zprávám a zajímavých novinkám.

Věřím, že jste již zaregistrovali, že jsme před více než rokem začali na samostatném webu Zprávy.SuperApple.cz  publikovat zajímavé novinky z Apple světa, které by podle nás neměly zapadnout. Jde o krátké zprávy především o nových produktech a zajímavých novinkám, které svým zaměřením i rozsahem nepatří na „velký“ SuperApple.cz.

Najdete pouze na ně odkazy na titulní stránce webu a v úzkém pruhu nad každým článkem. Na titulní stránce jsou jednotlivé články dostatečně odlišené tak, aby nedošlo k záměně novinek ze samostatného webu s hlavními články.

Současně ale vím, že ne všichni jsou na novinky zvědaví – někteří sledují zahraniční servery (které však netvoří hlavní obsah našeho novinkového webu, najdete zde i spoustu informací o novinkách dostupných v Česku), některé zkrátka nezajímají a někteří sledují přímo Zprávy a nechtějí je vidět  i zde. Proto jsem o víkendu naprogramoval do redakčního systému jednoduchou možnost vypnutí jejich zobrazení. Jediným klepnutím tak můžete tyto novinky z hlavního webu skrýt a budete tak vidět pouze články.

Odkaz na přepnutí najdete přímo na titulní stránce přímo pod seznamem článků dole – klepněte na něj a přepněte se na alternativní titulní stránku bez novinek. A když na něj klepnete znovu, vrátíte se zpátky. Pokud chcete mít tuto změnu trvalou, uložte si do bookmarků tuto adresu titulní stránky: http://superapple.cz/?news.

Jde o testovací provoz, zda je pro vás tento systém zobrazení zajímavý. Po čase jej na základě statistiky vyhodnotíme a pokud bude oblíben, rozšířil bych současné řešení o trvalejší řešení s využitím cookies.