Apple pro nové iPhony připravil také sérii pouzder i stojánků

Společně s novými iPhony 5C a 5S představil Apple také pro ně určenou řadu příslušenství. Jde jak o sady ochranných krytů, tak i synchronizační a nabíjecí stojánky. 

Pro dražší iPhone 5S je k dispozici pětice kožených pouzder. Dostupné barvy jsou zelená, hnědá, modrá, béžová a černá. Vzhledem k použití koženého povrchu nejsou barvy tolik křiklavé, jako v případě barev spojených s iPhony 5C. Evropská cena za toto pouzdro je 39 EUR, česká prozatím nebyla stanovena, odhadujeme na 949 Kč.

accessories_iphone_5s_case_colors

Pro plastové iPhony je k dispozici sada plastových pouzder v šesti barevných kombinacích: bílé, červené, žluté, modré, zelené a černé. Tyto pouzdra jsou o něco levnější, zaplatíte za ně 29 EUR, česká cena bude pravděpodobně 719 Kč.

Tato pouzdra však vzbudila velké rozpaky: jejich zadní strana není totiž plná, jako v případě pouzder pro iPhone 5S, ale s perforováním tvořeném sadou kruhů. Problém je v tom, že přes jeden z nich prosvítá část nápisu iPhone, konkrétně hon. Zdá se, že někdo v Applu neuhlídal pověstný smysl pro detail.

Navíc toto slovo může v různých jazycích znamenat různé věci, například ve švédštině znamená ona, v afrikánštině pak vyznamenání nebo v albánštině rokle.

accessories_iphone_5c_case_colors

Mimo pouzder si k novým iPhonům můžete zakoupit také plastové synchronizační stojánky. Jde o klasické minimalistické stojánky z bílého plastu. Jejich cena je také 29 EUR, česká by pak mohla vycházet také na 719 Kč.

iPhone_docks

Jeden myslel na “Apple pro nové iPhony připravil také sérii pouzder i stojánků

Komentáře nejsou povoleny.