Tim Cook je dva roky generálním ředitelem. Změnil se?

Tim_Cook

Uběhly dva roky od jmenování Tima Cooka do pozice generálního ředitele společnosti Apple. Na stránkách Reuters byl k této příležitosti aktualizován jeho profil. Jak je tento člověk popisován?

Profil ho v minulosti charakterizoval jakožto workoholika, který je velmi přemýšlivým člověkem. Jeho myšlenky však nesměřují k nesmyslům, ale postupují podle metodického stylu.

Nyní byl profil aktualizován a v jeho obsahu je velmi zajímavý úryvek. Ten popisuje Tima Cooka jako manažera, který ví, jak lidem naslouchat. Dále ho označuje za vtipnou a okouzlující osobnost.

timcookd10Na schůzkách je Tim Cook tak klidný, až jsou téměř nečitelné jeho myšlenky. Sedí tiše s rukami sepjatými před sebou. Jakákoli změna v neustálém houpání jeho křesla je jedním ze znamení pro podřízené, že je něco na jejich projevu špatně.

Zpráva také uvádí, že je Tim Cook velmi rozhodujícím typem, což potvrzuje aplikace Map na operačním systému iOS 6. Závěrečný verdikt jeho působení pokládá otázky do dalších měsíců.

Ačkoliv Cook během posledních dvou roků přinesl některé pozitivní změny pro společnost Apple, stále visí otazník nad zpomalením růstu tržeb iPhonů a iPadů. Věrní zákazníci Applu a jeho investoři tak horlivě očekávají příchod nových produktových řad a chytrých hodinek.

Zdroj: MacRumors