Thorncase: ručně zdobený bambusový obal pro iPhone [Představení]

Pokud vás již omrzely všechny ty plastové a pryžové obaly na iPhone, pak je na čase vyzkoušet něco přírodního – co takhle trochu bambusu?

Pouzdra Thorncase, která v redakci aktuálně testujeme, jsou vyrobena právě z tohoto materiálu. A je to po všech těch umělých materiálech skutečně změna, především teď v tomto horkém počasí – ruka s telefonem se tolik nepotí a použití je příjemné a pohodlné.

Vnitřní část pouzdra je vypolstrována látkou, díky které se nemusíte bát poškrábání zadní stěny telefonu při zasouvání telefonu. Vše totiž sedí velmi přesně a po zaklapnutí spodní části nemusíte mít obavy, že by se obal nechtěně rozpojil. Naopak, k vysvobození telefonu budete potřebovat opravdu hodně síly a správný úchop.

Pouzdro nepřekáží běžnému používání, tlačítka jsou díky dostatečně velkým otvorům v podstatě bez omezení použitelná, pouze snad přepínač  tichého vyzvánění chce zvládnout s trochou zácviku. Bez problémů je dostupný také konektor na spodní straně. Na mysli mám samozřejmě připojení kabelu pro napájení nebo synchronizaci, do kolébky například v reproduktorové sestavě telefon použít nepůjde, jako ostatně u všech ostatních pouzder tohoto typu.

Ostatně prohlédněte si naše první dojmy.

[HTML1]

Je zajímavé, že vzory na pouzdra jsou vyráběny přímo v Česku a lze za nimi najít lokální návrháře. Nabídka vzorů se postupně rozšiřuje, námi testované pouzdro nesla na zadní stěně vybroušený motiv, který jsme pracovně nazvali „prsatka“ a nevypadá zrovna špatně.

Přiznám se, že se mi vzhledově iPhone osazený do tohoto pouzdra skutečně líbí. V redakci jej v současnosti podrobujeme klasickému testu v reálném použití, o jehož výsledek se s vámi podělíme v klasických zkušenostech.

Fotogalerie pouzdra Thorncase

 

5 komentářů: „Thorncase: ručně zdobený bambusový obal pro iPhone [Představení]

  • avatar
    05. 08. 2013 (07:54)
    Trvalý odkaz

    O čem ten článek je?
    – máte nějaký obal
    – docela se vám líbí
    – video slabé
    A největší výsměch: ruční výroba!!! :-D Na tomto není nic ručně vyráběného. Viděli jste někdy nějaké ruční výrobky ze dřeva? Například někde ve skanzenu?
    Už se proberte, tohle je ubohost české „novinařiny“.

    • avatar
      05. 08. 2013 (08:44)
      Trvalý odkaz

      – jedná se o první pohled na dané zařízení, to není nic neobvyklého, děláme je již pět let (tj. klasické preview)
      – ano
      – věřím, že ukazuje vše podstatné, je to nakonec „jen“ pouzdro :)

      Zbývající nebudu komentovat, nezlobte se. Je zcela zřejmé, jak jsou motivy vyráběny a jak vše bylo myšleno…

      Věřím, že alespoň někomu z dvou tisíc unikátních přečtení tohoto příspěvku přišel zajímavý a kdyby šlo byť jen o jediného čtenáře, mělo by to smysl…

      • avatar
        05. 08. 2013 (09:27)
        Trvalý odkaz

        Čtenář je typickým příkladem českého internetové chytráka.. Masturbujícím nad fotkou Toma Čupra nebo Matesoli

      • avatar
        05. 08. 2013 (11:39)
        Trvalý odkaz

        Dobrý den, podobná pouzdra jsem si objednal na dx.com na svůj iPhone 4S. Jedno bylo „čisté“, jedno s motivem. Jedno z nich v dolním rohu prasklo po několikahodinové jízdě s navigací s připojeným adaptérem-telefon se v pouzdře docela zahřál a proto asi došlo k prasknutí. Doporučuji tento „test“ provést, pokud chcete zjistit, zda to pouzdro snese, případně se této manipulace vyvarovat, aby nedošlo ke zničení originálního kousku. Článek i video hodnotím pozitivně a rozhodně se za to nestydím i podepsat…

Komentáře nejsou povoleny.