Little Dentist: skvělá zubařská zábava v záplavě reklamy [Představení]

little dentist icoNávštěvu zubaře snad nemá v lásce nikdo, dospělí i děti. Zatímco dospělí se se svým strachem musí poprat sami, u dětí si můžeme pomoci hrou.

Hra Little Dentist, v překladu Malý zubař, je přesně takovou hrou, která mladší děti hodně pobaví a současně jim ukáže, co všechno vlastně ten zubař v jejich ústech provádí.

Hra nabízí v základní verzi dvojici dětí s nepříliš dobře udržovaným chrupem, chlapce a děvče (další postavičky již musíte odemknout in-app nákupem, nicméně i se základní dvojicí si vystačíte).

[HTML1]

Po výběru pacienta se ocitnete na zubařském křesle, kde si můžete rozsvítit lampu (to abyste do úst lépe viděli) a pustit se do léčení. Každý ze zubů potřebuje jiný druh ošetření a pro každý je zde speciální nástroj. Máte zde klasický kartáček pro vybělení nevábně vypadajících zoubků, vrtačku pro odstranění kazů, brusku pro boj proti zubnímu kameni a tak dále.

Little_Dentist_07 Little_Dentist_08

Zcela černé zuby můžete vytrhnout jednoduše tak, že je uchopíte kleštěmi a trháním celým iPadem provedete samotnou extrakci. Nevím čím to, ale právě tato část děti baví nejvíce.

Little_Dentist_03 Little_Dentist_09

Po vyléčení chrupu můžete pacienta odměnit barvenými zoubky i pěknou zubní nálepkou.

Malý zubař funguje dobře a baví jak školáky, tak i děti školkou povinné. A u skutečného zubaře již nejsou tak vystresované, protože již vědí, co je případně čeká (a pohledy ostatních, když hrají tuto hru v čekárně u zubaře, stojí za zmínku).

Little_Dentist_01 Little_Dentist_05

Jedinou nevýhodou je skutečnost, že vás hra každou chvíli obtěžuje nějakou žádostí o in-app nákup nebo tipem na některou z dalších her na App Store. V mém případě se však děti naučily okamžitě tyto nabídky přeskakovat.

qr_little_dentistAplikace: Little Dentist

Zaměření: hra pro děti
Cena: zdarma
Hodnocení: 3/5

Klady: líbivá grafika, děti zaujme
Zápory: obtěžující všudypřítomná reklama

Kompletní fotogalerie