Can Knockdown 3: zábavné plechovky potřetí [Představení]

Velice jednoduchá hra, kterou většina z nás zažila už v pionýrských táborovek jako součást několika boje dorazila ve své nejnovější podobě do AppStore. Třetí díl plechovek od polských Infinite Dreams je tady.

Už úvodní gyroskopem ovládaná obrazovka dá odtušit špičkovou grafiku a hudební doprovod prozradí dynamiku celé hry. Industriální prostředí dokreslují obrazovky a názvy jednotlivých lokací. Poslední pak slibuje nové, které budou brzy doplněny.

Ve velmi jednoduchém nastavení najdete krom deaktivace zvuků a hudby, změny jazyka, vymazání dosavadních úspěchů, také obláčkem označenou synchronizaci přes iCloud.

Každá oblast obsahuje dvacet úrovní, které postupně odemykáte. Hodnocením vám jsou, dnes již standardní, hvězdičky. Kolik jich do výsledkové tabule vypálíte, záleží na získaných bode. Ty se sčítají podle toho, co s míčky shodíte, jak rychle to stihnete a kolik balónků zůstane.

car04 car03

Hráči, kteří si z předchozích dílů zvykli na různé tipy explodujících a bonusových plechovek, nebudou ani v tomto díle ochuzeni. Navíc přibyly i další objekty, ze kterých se pyramidy ke shazování staví. Zlikvidovat můžete pohybující se předměty, dřevěné a kovové tyčky a dokonce i cedule na ochranném pletivu.

Míčky při hodu dopadají přesně tam, kde váš prst opustí obrazovku a věrně kopírují rychlost gesta. Energickým švihem dokážete míč proměnit v ohnivou kouli a napáchat nemalé škody. Plechovky lítají na všechny strany, deformují se a odrážejí od okolí.

car01 car02

Grafika je naprosto dokonalá, což jistě ocení majitelé retinových zařízení. Hraní postrádá stereotyp předchozích dílů a postupné zvyšování obtížnosti novými variacemi, pohybujícími se překážkami i plechovkami slibuje skvělou zábavu.

Can Knockdown 3 vychází jako novinka právě dnes.

qr_can_knockownAplikace: Can Knockdown 3

Zaměření: zábavná hříčka
Cena: 0,89 Eur
Hodnocení: 4/5

Klady: grafika, nové překážky a variace
Zápory: krátké, silně návykové