Prolistujte si nový SuperApple Magazín, vychází právě dnes!

SA_magazine_titul_2013_05_06.inddTřetí letošní číslo časopisu SuperApple Magazín, vydání Květen – červen 2013, vychází v úterý 30. dubna a k dispozici je již tradičně jak v tištěné, tak i v elektronické verzi. Podívejte se, co přináší.

V hlavním tématu tohoto čísla najdete ty nejlepší doplňky, které si můžete ke svému jablečnému počítači, telefonu nebo tabletu pořídit. Seřadili jsme je přehledně hned do šesti kategorií. Druhé téma se zaměřuje na praktické srovnání telefonních operačních systémů – proti sobě se postavili iOS, Android i Windows Phone.

Třetím hlavním tématem je test kancelářských balíků pro OS X. A mimo toho jsme opět připravili tradiční dávku recenzí zajímavých doplňků, zajímavé aplikace pro iOS i Maca, rozšířené herní recenze.

A zapomenout nesmíme také na příručku pro aplikaci Pixelmator.

[HTML1]

Příručku pro aplikaci Pixelmator je možné v elektronické podobě zakoupit také samostatně bez nutnosti kupovat celý časopis, jako ostatně u všech našich příruček.

[HTML2]

  • Podrobný přehled obsahu včetně náhledových stránek najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak již dnes i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat z eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Publero nebo Wooky pro pohodlné čtení na počítači i iPadu.

sam03 sam05 sam04 sam02 sam01