Pocket Spotlight: přisvícení pro focení iPhonem [Představení]

Focení iPhonem je stále častější a jablečný telefon používá pro focení také stále více profesionálních fotografů. Máme tip na zařízení, které vám přidá něco potřebného světla navíc.

Na zadní stěně iPhonu sice najdete malou přisvětlovací diodu, ta však svou práci udělá jen při fotografování na opravdu krátkou vzdálenost. Pokud chcete fotit ve tmě, chtělo by to něco silnější.

Tím něčím může být Pocket Spotlight. Malý panel, který snadno skryjete do kapsy nebo brašny. Jde o panel osazený dvaatřiceti vysoce svítivými diodami, které se starají o opravdu silné světlo.

K telefonu (a vlastně i k iPadu) lze panel připojit prostřednictvím malé redukce, která se zasunuje do sluchátkového konektoru a pevně v něm drží. Samotný Pocket Spotlight obsahuje vlastní baterii, zapíná se nezávisle na zařízení a při fotografování svítí konstantě, díky čemu jej můžete použít také pro natáčení videa. Vnitřní akumulátor se dobíjí prostřednictvím běžného USB portu.

Zařízení se prodává ve dvou verzích. Základní stojí 30 dolarů (přibližně 601 korun), vyšší doplněná barevnými filtry pak o deset dolarů více (přibližně 802 korun).

Jeden myslel na “Pocket Spotlight: přisvícení pro focení iPhonem [Představení]

Komentáře nejsou povoleny.