Logitech Ultrathin Keyboard: klávesnice pro iPad mini [Představení]

Zatímco nabídka klávesnic pro velké iPady je více než široká, pro malý iPad mini jich ještě tolik není. Jednu z těch zajímavých představuje společnost Logitech.

Klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard mini je zajímavým doplňkem pro tablet iPad mini. Slouží i jako odolný a stylový kryt, takže iPad mini můžete mít s sebou kdekoli, a současně bude ladit s tenkým, odlehčeným a štíhlým stylem vašeho tabletu.

Klávesnice používá technologii Bluetooth i EasyType a nabízí tradiční rozložení kláves v malém provedení, včetně funkčních klávesových zkratek iPadu mini, které používáte nejčastěji, jako například kopírování a vkládání. Ultratenká klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard mini se k tabletu bezpečně přichytí pomocí silných vestavěných magnetů a navíc slouží i jako stojánek, abyste při prohlížení obsahu na iPadu mini mohli mít volné ruce a nemuseli jej držet.

[HTML1]

Dále má funkci okamžitého zapnutí a vypnutí, která váš iPad mini automaticky probudí, jakmile sejmete kryt, a uvede jej do režimu spánku, když jej zavřete. Rozměry klávesnice jsou 141 x 200 x 7.3 milimetru a váží 220 g, váha celé sestavy klávesnice a tabletu tak jen o málo přesáhne půl kilogramu. Výrobce udává výdrž baterie tři měsíce při používání po dobu dvou hodin denně.

Očekává se, že ultratenká klávesnice Logitech Ultrathin Keyboard mini bude ve Spojených státech i v Evropě k dostání během února 2013 za doporučenou maloobchodní cenu 2099 korun. Klávesnice bude k dispozici také na konferenci iCON na stánku Logitechu.