Kurzy Pixelmatoru v češtině

Pixelmator patří mezi nejpopulárnější alternativy Adobe Photoshopu. Pokud rádi pracujete s fotografiemi, kreslíte nebo Vás prostě jen baví práce s obrázky, tak byste jej měli minimálně vyzkoušet.

K dispozici je 30ti denní zkušební verze, kterou si můžete stáhnout zde.

A pokud se Vám Pixelmator líbí a chcete se s ním naučit pracovat, rozhodně si nenechte ujít nový půldenní praktický workshop Ilumia, při kterém si na tuctu konkrétních příkladů nejen vyzkoušíte, co Pixelmator všechno umí, ale naučíte se používat všechny jeho hlavní funkce. Co vše se dozvíte?

  1. Úpravy jasu, kontrastu, ostrosti a barevnosti,
  2. retušování,
  3. práci s vrstvami a maskami,
  4. využití efektů, zvětšování a zmenšování,
  5. sdílení a propojení s iCloudem.

Lektorem kurzu je zkušený fotograf, milovník Applu a certifikovaný trenér Honza Březina. Určitě jej znáte jako jednoho z protagonistů videocastu Digit.cz nebo jako člověka, který stojí za projekty jako je MacForum.cz či 4Foto.cz.

Pro čtenáře SuperApple.cz jsme dohodli na první kurz, který proběhne 29. března 15% slevu. Stačí při on-line registraci uvést slevový kód SuperApple.

Více o kurzu Pixelmatoru najdete zde.

3 komentáře: „Kurzy Pixelmatoru v češtině

  • avatar
    25. 02. 2013 (11:13)
    Trvalý odkaz

    Pixelmator je stejnou alternativou Photoshopu, jako je TextEdit alternativou Indesignu. Je možné, že většina uživatelů Photoshopu jsou hobbisti (kteří jej zakoupili na Ulož.to), a kteří neumějí využívat jeho nástroje a pro ně nemusí být propastný rozdíl mezi ním a např. Pixelmatorem zřejmý. To ale nic nemění na tom, že titulek článku je totální bullshit.

    • avatar
      25. 02. 2013 (11:16)
      Trvalý odkaz

      Pardon – ne titulek, ale perex članku.

    • avatar
      25. 02. 2013 (16:56)
      Trvalý odkaz

      Pixelmator není pro profesionály, je to takový ekvivalent lepšího iMovie k Final Cut, byť to bych mu možná ještě trochu křivdil. Já každopádně na Pixelmator nedám dopustit, umí toho opravdu mnoho za zlomek ceny.

Komentáře nejsou povoleny.