Belkin Fast Fit: klávesnice s pouzdrem pro malý iPad [Představení]

Belkin představil pouzdro FastFit s bezdrátovou Bluetooth klávesnicí, která patří mezi nejtenčí a nejlehčí bezdrátovou klávesnicí s rozhraním Bluetooth pro zařízení iPad mini.

Klávesnice s pouzdrem FastFit má tloušťku pouhých 7 mm a je tak tenčí než samotný iPad mini. Klávesnice dále nabízí technologii Belkin TruType pro přesné a rychlé psaní. Každá klávesa má pružinový mechanismus, který reaguje na dotek a umožňuje tak psát rychle, intuitivně a pohodlně.

Pouzdro je vyrobeno z anodizovaného hliníku, který se používá také v letectví, a je ideální pro cestování nebo psaní v pohybu. Magnety přichytí klávesnici pevně k iPadu mini a zajišťují tak snadné přenášení bez přidané váhy.

Připojení Bluetooth 3.0 s nízkým odběrem a 200mAh baterie zaručují pohodlné bezdrátové psaní s optimální výdrží baterie. Klávesnice FastFit vydrží 155 hodin aktivního používání, aniž byste ji museli nabíjet.

Funkce automatického probuzení klávesnice FastFit aktivuje iPad mini, když otevřete pouzdro, a zapne spánkový režim, když pouzdro zavřete.

Bezdrátová Bluetooth klávesnice FastFit s pouzdrem pro iPad Mini (F5L153) má doporučenou prodejní cenu 1 699 Kč a bude k dispozici v červnu.

4 komentáře: „Belkin Fast Fit: klávesnice s pouzdrem pro malý iPad [Představení]

  • avatar
    24. 02. 2013 (23:01)
    Trvalý odkaz

    Ačkoliv vypadá pěkně, v našich podmínkách bude bohužel nepoužitelná. Všimněte si absence kláves pro „ů“ a „ú“ nebo klávesy pro psaní akcentů. Stejně tak nepochopím vyřazení Command ve prospěch klávesy s obrázkem mikrofonu (asi pro funkci speech-to-text). Aktuálně nejlepším řešením pro Čechy tak zůstává Logitech Ultrathin Keyboard mini.

    • avatar
      25. 02. 2013 (06:07)
      Trvalý odkaz

      Tyto znaky lze psat pres preradovac. Nic moc pohodlneho, nicmene funkcni. Na druhou stranu diky tomu jsou klavesy vetsi a pohodlnejsi, nez o Logitechu…

      • avatar
        25. 02. 2013 (16:50)
        Trvalý odkaz

        No to opravdu nic moc pohodlného. Teď jsem měl na necelý týden na test ten Logitech. Ta velikost kláves dělá hodně, ale psát akcenty přes Fn, no nevím nevím. Každopádně doufám, že se mi do rukou dostane brzy i Belkin, abych mohl porovnat.

Komentáře nejsou povoleny.