Belkin Thunderstorm: iPad se zvukem domácího kina [Představení]

Retina displej nového iPadu je skvělý pro sledování filmů, hraní her i prohlížení obrázků. I zvukové schopnosti nejsou nejhorší, na ozvučení běžné místnosti však tablet nestačí. V Belkinu se rozhodli, že to změní.

Zařízení celým jménem nazvané Belkin Thunderstorm Handhled Home Theater je ve své podstatě vlastně obalem na iPad, který obsahuje kvalitní reproduktory i vestavěnou baterii pro jejich napájení. Reproduktory jsou umístěny u delšího okraje zařízení a jejich zvukové vlastnosti můžete ovládat prostřednictvím speciální aplikace, k dispozici jsou přednastavené módy pro hudbu, video nebo hraní her. Reproduktory jsou připojeny prostřednictvím Bluetooth technologie.

Reproduktory mají integrovaný zvukový kanál pro lepší reprodukci nízkých frekvencí a obal také nabízí otvory pro kameru na zadní stěně iPadu, sluchátkový konektor, mikrofon, vestavěný reproduktor, napájení i ovládací tlačítka na boku.

Pro krytí displeje se používá magneticky přichycený kryt podobný originálnímu Smart Coveru od Applu, který stejně jako on může sloužit po složení jako stojánek.

Zařízení bude k dispozici v únoru letošního roku, jeho cena v zámoří je stanovena na 200 dolarů, česká cena byla stanovena na 5 899 Kč. Již se těšíme na jeho test.