Logitech K760: solární klávesnice pro tři zařízení [VideoTEST]

Společnost Logitech před časem představila opravdu zajímavou klávesnici: je napájena okolním světlem, umí spolupracovat se třemi zařízeními i mezi nimi snadno přepínat a dokonce je v jablečné verzi. Jak vypadá a jak se používá?

Logitech K760je určena pro počítače Mac, tablety iPad nebo telefony iPhone, dokáže však komunikovat s kterýmkoli zařízením, které podporuje Bluetooth klávesnice – připojíte ji tak i k počítači s Linuxem, Windows nebo tabletům s Androidem. Je vybavena výkonnými solárními články, které ji průběžně dobíjejí jen z okolního světla.

Klávesnice se připojuje pomocí bezdrátového rozhraní Bluetooth a umožňuje současně spárovat několik zařízení a stiskem jednoho tlačítka pak zvolit, se kterým bude klávesnice právě pracovat.

[HTML1]

4 komentáře: „Logitech K760: solární klávesnice pro tři zařízení [VideoTEST]

  • avatar
    14. 12. 2012 (18:44)
    Trvalý odkaz

    Pěkné, nicméně již před 20 lety jsem měl na prvním LCčku Apple ADB KB s čestinou, takže US varianta v roce 2012 by mne neoslovila.

  • avatar
    17. 12. 2012 (06:51)
    Trvalý odkaz

    Neřekl bych, že je ta samá – vámi odkazovaná neumí komunikovat prostřednictvím Bluetooth a je ji možné používat pouze s jedním zařízením. A testovaná klávesnice je Macovská také :)

  • avatar
    06. 06. 2013 (14:17)
    Trvalý odkaz

    Mě by zajímalo, jestli už není k mání „česká“ verze stejné či podobné klávesnice. Píšu všemi deseti, ale některé znaky jsou na en klávesnici prostě nedosažitelné. Jinak klávesnice vypadá velice dobře.
    A taky by mě strašně zajímalo, jestli se k ní dá připojit taky iPhone 5

Komentáře nejsou povoleny.