Vyšel nový SuperApple Magazín 6/2012, prolistujte si jej

Ve středu 14. listopadu vyšlo nové číslo časopisu SuperApple Magazín, vydání Listopad – prosinec 2012 v tištěné i elektronické podobě. Pojďte nahlédnout do jeho obsahu.

Najdete v něm rozsáhlé téma věnované mobilnímu operačnímu systému iOS 6 i nejnovějších Apple produktům. Velkých redakčních testů se dočkal nový iPhone 5 i nové iPody touch a nano, dozvíte se však také o nových iPadech, iMacích i Macích mini.

Druhé téma vás provede přechodem na SSD disk – dozvíte se, co vám tento přechod může nabídnout, jaké výkony podávají nejběžnější disky na trhu i jak provést výměnu disku ve vašem počítači. Mimo toho jsme opět připravili tradiční dávku recenzí zajímavých produktů v čele se superrychlým diskovým polem využívajícím nové rozhraní Thunderbolt, pevným diskem s rozhraním USB 3.0 a dalšími. Samozřejmostí jsou testy několika desítek užitečných aplikací pro iOS i Maca a také recenze těch největších herních novinek.

A zapomenout nesmíme také na příručku pro tabulkový kalkulátor Numbers.

Všechny možnosti zakoupení časopisu v jeho tištěné i elektronické podobě včetně náhledových stránek najdete přímo na stránkách časopisu magazin.superapple.cz, jakékoli vaše dotazy ohledně distribuce či obsahu rádi odpovíme na adrese casopis@superveci.cz.

[HTML1]
Poznámka: interaktivní listování časopisem není podporováno na mobilních zařízeních

Partnery SuperApple Magazínu jsou webové servery Jablíčkář.cz a Appliště.cz.