SuperApple na cestách: přijďte na Apple sraz Ostrava!!!

Pokračujeme v sérii komunitních srazů SuperApple na cestách a zveme všechny uživatele a fandy produktů s nakousnutým jablkem ve znaku na ostravský sraz.

Po úspěšném Apple srazu v Olomouci (více v této naší reportáži) vás zveme na Apple sraz v Ostravě!!!.

SuperApple na cestách: Ostrava 2012

Kdy: 29. listopadu 2012 v 17:00, Kde: restaurace Třebovický mlýn

Restauraci najdete nedaleko vlakové tepny Ostrava-Svinov nebo ještě blíže od vlakového nádraží Ostrava-Třebovice. Poblíž zastavuje také tramvaj číslo 4 (zastávka Čistírny nebo přibližně stejně vzdálená zastávka Sokolovská. Použít lze také tramvají číslo 3, 7,8,9 a 17, podrobnou mapu s vyznačenými jednotlivými zastávkami najdete zde. V případě cesty autem je možno snadno zaparkovat přímo před restaurací, jak můžete vidět na této mapě.

Těšíme se na vás a společně s námi také naši partneři, kterými jsou iKnow Cluby Vysoké školy báňské i Ostravské univerzity i místní komunita iOSOVA. Mimo tradiční výstavky zajímavých produktů, aktuálních i historických, se můžete těšit také na vzpomínkové placky pro každého od Badgees, pořádnou dávku SuperApple Magazínů, soutěž o redakční trika ve hře Fruit Ninja a spoustu dalšího.

A pamatujte: informace o všech proběhlých i aktuálně připravovaných srazech najdete vždy na adrese roadshow.superapple.cz a to včetně fotogalerií i hlasování o města, ve kterých máme uspořádat příští srazy.

11 komentářů: „SuperApple na cestách: přijďte na Apple sraz Ostrava!!!

  • avatar
    22. 11. 2012 (20:01)
    Trvalý odkaz

    Mám dotaz, musím se někde registrovat a je to volně otevřené veřejnosti?

  • avatar
    29. 11. 2012 (11:03)
    Trvalý odkaz

    Škoda, v Ostravě budu až zítra… :(

  • avatar
    29. 11. 2012 (20:32)
    Trvalý odkaz

    Hodně mě mrzí, že jsem se nemohl za vámi podívat. Jsem z Ostravy a prostě mi to nevyšlo. Ach jo. Vláďo tvé skvělé práci držím palce a jen tak dál.

Komentáře nejsou povoleny.