Elektronická verze SuperApple Magazínu dostupná i pro iPhone

Až doposud bylo možné elektronickou verzi časopisu SuperApple magazín číst pouze na velkých displejích iPadu. Od dnešního dne jej můžete číst i na iPhonech.

Hlavní distribuční kanál elektronické verze SuperApple Magazínu, portál Publero, dnešním dnem uvolnil novou verzi čtecí aplikace, která již mimo iPadu funguje i na mobilních telefonech iPhone a kapesních počítačích iPod touch. Dovoluje vám číst všechny časopisy nabízené tímto systémem i na jejich malých displejích – tedy v případě, že časopisy na téhle ploše číst chcete.

Elektronické verze v portálu Publero je možné zakoupit jak prostřednictvím webových stránek, tak i o něco dráž také přímo z iOS zařízení. Jednou zakoupený časopis poté můžete číst na všech svých mobilních zařízeních (podporovány jsou systémy iOS a Android), tak i na stolních a přenosných počítačích (se systémy OS X, Windows i Linux).

Navíc pokud jste předplatitelem tištěné verze SuperApple Magazínu ve verzi E+PRINT, získáváte přístup k elektronických číslům zcela automaticky.

Samotná aplikace Publero je k dispozici v App Store zdarma.