Právě dnes dostane Hradec Králové novou Apple prodejnu

[Průběžně aktualizováno] Ve dvě hodiny odpoledne se v nákupním centru Futurum v Hradci Králové otevřou brány nové APR prodejny iSetos.

Jak jsme již dříve informovali, jedná se o první prodejnu s nejvyšší Apple certifikací tohoto provozovatele v Hradci Králové a celkově třetí v celé republice, zbývající dvě najdete v Praze.

Prodejnu najdete v druhém patře obchodní centra po pravé straně po východu z eskalátorů. Její roleta se plně vytáhne ve 14:00 hodin. Prvních padesát zákazníků dostane k zakoupenému počítači Mac barevnou tiskárnu zdarma, pro všechny je pak určena běžná desetiprocentní sleva.

Již jsme na místě a v tomto průběžně aktualizovaném článku vám budeme po celé odpoledne, jako již pravidelně v případě podobně významných počinů Apple a autorizovaných prodejců, tuto událost zprostředkovávat.

[HTML1]

Aktualizováno 13:30 – před prodejnou se tvoří stejně dlouhá fronta zájemců, jako v ostatních městech. Dlouhou chvíli zpestřuje skupina The Travelers hrající na iPady.

[HTML2]

Aktualizováno 14:12 – prodejna byla slavnostně otevřena, první zájemci již vybírají své produkty. Krátké video z dnešního dne doplníme do článku ve večerních hodinách.