Vyhrajte vysokorychlostní cestovní skener Canon P-215

Potřebujete skenovat dokumenty ve vysoké kvalitě a vysoké rychlosti nejen v kanceláři, ale i na cestách? Společně s Canonem vám přinášíme možnost takový skener vyhrát.

Model imageFORMULA P-215 je nejproduktivnějším skenerem ve své třídě. Díky oboustrannému skenování rychlostí až 30 obr./min a špičkovému 20stránkovému automatickému podavači dokumentů můžete skenovat skutečně efektivně – a to v kanceláři, v domácnosti nebo na cestách. Plné rychlosti skenování lze zaručit při napájení pouze jediným kabelem USB prostřednictvím rozhraní USB 3.0.

Protože je skenování průkazů za účelem ověření totožnosti stále důležitější, je skener P-215 vybaven vlastním vyhrazeným slotem pro skenování průkazů. Důmyslný vratný mechanismus podávání zajišťuje rychlé skenování průkazů totožnosti a embosovaných karet.

A to samozřejmé nakonec: Canon imageFORMULA P-215 je samozřejmě plně funkční i pod operačním systémem OS X! Ostatně více se o tiskárně můžete dozvědět zde.

Soutěž o skener Canon imageFORMULA P-215

Stačí odpovědět na následující otázku: která z vlastností tohoto skeneru je správná?

   A) nabízí vysokou kvalitu a rychlé skenování
   B) podporuje obě platformy operačních systémů Mac i PC
   C) podporuje přímé skenování do cloudových aplikací včetně Evernote,GoogleDocs a SharePoint
   D) nabízí všechny výše uvedené vlastnosti

Váš tip (A | B | C | D) zasílejte v předmětu emailové zprávy, kterou pošlete na adresu soutez@superveci.cz. Soutěž trvá do konce měsíce srpna.